Inloggen op meerdere accounts

Je kunt Blogger-accounts toevoegen en schakelen tussen meerdere accounts zonder steeds uit en weer in te loggen.

Accounts toevoegen

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op je profielafbeelding of initiaal.
  3. Klik op 'Account toevoegen'.
  4. Log in op een ander account dat je wilt gebruiken.

Schakelen tussen accounts

Je kunt alleen schakelen tussen accounts wanneer je blogposts schrijft of je blog beheert.

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op je profielafbeelding of initiaal.
  3. Klik op het account dat je wilt gebruiken.
  4. Er wordt een nieuw venster geopend voor dit account.

Een blog bekijken, volgen of erop reageren

Als je een blog bekijkt en merkt dat je bent ingelogd op het verkeerde account, probeer je uit te loggen en weer in te loggen:

1. Ga op je computer naar Blogger.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op je profielafbeelding of initiaal.
  3. Klik op Uitloggen.
  4. Log in op het account dat je wilt gebruiken.
  5. Ga terug naar de blog die je wilt bekijken of volgen of waarop je wilt reageren.

Bekijk meer informatie over het instellen van verschillende profielen in Chrome als je vaak schakelt tussen accounts.