Pagina's toevoegen aan je blog

Je kunt de content van je blog consistent maken met pagina's als 'Over' of 'Contact'. Pagina's kun je bovenaan je blog weergeven in de vorm van tabbladen of aan de zijkant in de vorm van links.

Opmerking: Je kunt geen specifieke posts als pagina's gebruiken.

Stap 1: Je pagina's weergeven

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  3. Selecteer de blog die je wilt updaten.
  4. Klik op Indeling in het menu aan de linkerkant.
  5. Klik op Een gadget toevoegen in het gedeelte waarin je je pagina's wilt weergeven.
  6. Klik in het venster naast Pagina's op Toevoegen .
  7. Geef je instellingen op en klik op Opslaan.
  8. Klik op Indeling opslaan in de rechterbovenhoek.

Als je wilt wijzigen waar je pagina's op je blog worden weergegeven, sleep je de gadget naar de nieuwe locatie.

Stap 2: Pagina's maken, bewerken of verwijderen

1. Log in bij Blogger.
  2. Klik linksboven op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  3. Selecteer de blog die je wilt updaten.
  4. Selecteer Pagina's in het menu aan de linkerkant.
    • Een nieuwe pagina maken: Klik op Nieuwe pagina.Geef een paginatitel en andere informatie op en klik op Opslaan, Voorbeeld of Publiceren.
    • Een link naar een andere website maken: Klik op Bewerken Bewerken en dan Externe link toevoegen. Geef de paginatitel en URL op en klik op Link opslaan.
    • Een pagina bewerken: Klik op Bewerken onder de pagina die je wilt bewerken. Update je pagina en klik op Opslaan, Voorbeeld of Publiceren.
    • Een pagina verwijderen: Klik op Verwijderen en dan OK onder de pagina die je wilt verwijderen.

Stap 3: De pagina's selecteren die je wilt weergeven

1. Klik op Indeling in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op Bewerken Bewerken in het gedeelte Pagina's.
  3. Selecteer de pagina's die je wilt weergeven.
  4. Klik op Opslaan.
  5. Klik op Indeling opslaan in de rechterbovenhoek.

Er geldt geen limiet voor het aantal pagina's dat je op een blog kunt plaatsen.