Anmodninger om sletning af data (Universal Analytics)

Du skal have rollen Redaktør for at kunne bruge denne funktion.

Hvis du af en eller anden grund har brug for at slette data fra Analytics-serverne, kan du bruge funktionen til anmodning om sletning af data.

Du kan højst have 250 aktive (afventende) anmodninger pr. ejendom.

Du kan se en liste over de seneste anmodninger for hver ejendom under kolonnen Ejendom > Anmodninger om datasletning.

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den relevante ejendom.
  3. Klik på Anmodninger om datasletning i kolonnen EJENDOM.

Tabellen viser dine seneste anmodninger.
  4. Hvis du vil sende en ny anmodning, skal du klikke på Opret anmodning om sletning af data.
  5. Vælg start- og slutdatoer.

Vær opmærksom på, at sletningsprocessen bruger UTC-tid i stedet for din kontos tidszone, så du skal muligvis justere start- og slutdatoerne for at sikre dig, at du finder alle de data, du vil slette.
  6. Vælg det eller de specifikke datafelter, du vil slette.

Du kan vælge Alle for at slette alle data for ejendommen, eller du kan vælge et eller flere individuelle felter (f.eks. webadresse, sidetitel, hændelseskategori).

På grund af den måde, som Analytics indsamler data på, kan du muligvis se data, der er blevet slettet op til tre dage før og/eller efter de start- og slutdatoer, du vælger.
  7. Klik på Send.

Brugere med rollen Redaktør (administratorer) får besked om anmodningen via mail. Der er en frist på syv dage, som starter på det tidspunkt, hvor du sender anmodningen, inden sletningen af dataene starter. I løbet af fristen kan en administrator annullere anmodningen.

Brugere med rollen Redaktør får også besked, når sletningen af data starter, og igen når sletningen er fuldført. Når sletningen af data er i gang, har du ikke længere mulighed for at annullere anmodningen.