Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger i Universal Analytics

En ændring af teknologien kan nogle gange medføre en ændring i politikken. Vi har ikke foretaget de store ændringer af vores principper vedrørende sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, men der er nogle oplysninger, du er nødt til at gennemgå:

• Dine data er sikre med Universal Analytics.
    Universal Analytics føjer funktioner til Analytics, men vores bestræbelser på at beskytte brugernes personlige oplysninger har ikke ændret sig. Sikkerhedsforanstaltninger som IP-maskering , browsertilføjelsen til fravalg af Analytics , datafortrolighed og sikkerhed fungerer med analytics.js , Universal Analytics-JavaScript-biblioteket.
  • Lagring af førstepartscookies er minimeret i analytics.js .
    De oplysninger, der gemmes i den lokale førstepartscookie, er reduceret for analytics.js . Der bruges udelukkende et id bestående af to tilfældigt genererede 32-bit-tal (f.eks. 12345.67890). Fjernelse eller sletning af cookies fra en browser sikrer ikke, at efterfølgende besøg på et website tælles som nye besøg i Analytics. Få flere oplysninger om, hvordan du kan fravælge Analytics .
  • Sådan finder du ud af, om et website bruger Universal Analytics.
    Det er nemt at se, om et website bruger Analytics, herunder Universal Analytics. Du kan bruge de udviklerværktøjer, der er indbygget i de fleste moderne browsere til at tjekke, om en webside bruger Analytics . Bemærk, at en side godt kan bruge JavaScript-bibliotekerne for både det klassiske Analytics ( ga.js ) og for Universal Analytics ( analytics.js ) på samme tid.
  • Universal Analytics understøtter Measurement Protocol.
    Med Universal Analytics indføres der nye indsamlingsteknologier i Analytics, heriblandt Measurement Protocol . Alle websites, apps eller andre former for digitale enheder eller tjenester, der implementerer indsamlingsmetoderne og/eller funktionerne i Measurement Protocol, er ansvarlige for at give brugerne oplysninger og mulighed for fravalg i overensstemmelse med vores politik for Measurement Protocol . Hvis du bruger en tjeneste, der har implementeret Measurement Protocol, skal du kontrollere de oplysninger og den mulighed for fravalg, som den pågældende tjeneste giver, direkte hos den Analytics-kunde, der bruger den pågældende tjeneste, da den mulighed for fravalg, der tilbydes direkte via Analytics, ikke har indflydelse på data, der rapporteres via Measurement Protocol.
  • Universal Analytics understøtter dataindsamling uden browsercookies.
    Universal Analytics-indsamlingsmetoderne ( analytics.js og Measurement Protocol ) kan implementeres og bruges til at indsamle data om brugerinteraktion uden cookies. Få flere oplysninger om, hvordan du kan fravælge Analytics .