Kontooprettelse med yderligere funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger

Analytics offers several optional privacy features. Disse funktioner kan implementeres for at beskytte de personlige oplysninger i Analytics endnu bedre.

IP-anonymisering

The ga('set', 'anonymizeIp', true) feature in the analytics.js library allows website owners to request that all of their users' IP addresses are anonymized within the product. Få flere oplysninger.

Tillæg vedrørende databehandling

Vilkårene for databehandling er tilgængelige for virksomheder, der er underlagt det territoriale anvendelsesområde for persondataforordningen.

Browsertilføjelse til fravalg

Besøgende på websitet, der ikke ønsker, at Google Analytics bruger deres data, kan installere browsertilføjelse til fravalg af Google Analytics. Denne tilføjelse fortæller det Google Analytics-JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js), der kører på websites, at deres oplysninger ikke må bruges af Google Analytics. Hvis du bruger pluginnet til fravalg af Google Analytics, forhindrer det ikke websiteejere i at bruge andre værktøjer til websiteanalyse.