Oversigt over produkttilknytninger

Se, hvilke andre Google-produkter din Analytics-konto er knyttet til.

Analytics-oversigten over produkttilknytninger giver dig mulighed for at se andre Google-konti, -produkter og -tjenester, som en kontoadministrator har linket til din Analytics-konto og dine Analytics-data.

Når du linker Analytics til en anden konto, kan nogle data blive overført mellem den pågældende konto og din Analytics-konto. Det gør din Analytics-konto til et centralt sted, hvor du kan analysere alle dine data, og forbedrer dataoplevelsen på tværs af alle dine konti.

Der er ingen relationer mellem Analytics og dine øvrige konti. Du har fuld kontrol over, hvilke konti du vil linke til. Linkningsprocessen varierer fra konto til konto, og hvilke data der overføres, varierer også.

I oversigten over produkttilknytninger får du et overblik over, hvad du opnår med hver enkelt integration. Du kan også finde links til ressourcer, der giver dig nærmere oplysninger og viser dig, hvordan du kan ændre eller administrere dine integrationer.

Rediger indstillinger for produktlinkning

Du finder oversigten over produkttilknytninger i kolonnen EJENDOMsiden Administrator på din Analytics-konto.

Sådan gør du
  1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den relevante ejendom.
  3. Vælg det produktlink, du vil konfigurere, i kolonnen EJENDOM under Produktlinkning.

Bemærk! Uanset hvilke indstillinger der er valgt i sektionen Produktlinkning eller under Datadeling, kan du konfigurere andre Google-produkter (f.eks. Google Ads) til at vise dine Analytics-data i realtid. I så fald gemmes Analytics-data kun på din Analytics-konto.

Relaterede ressourcer

Indstillinger for dataflow