Moure una propietat

Contingut d'aquest article:

Sobre la transferència de propietats

Si heu de reorganitzar les vostres propietats a Analytics, podeu moure-les (i moure també els seus fluxos de dades) d'un compte a un altre.

La transferència de propietats us permet adaptar la implementació d'Analytics a les necessitats de la vostra empresa. Potser voleu reorganitzar-les després de dur a terme una fusió o una reestructuració interna, o després de contractar una agència nova.

Les propietats es mouen d'un compte d'origen a un compte de destinació.

Quan feu la transferència d'una propietat, hi ha alguns aspectes de la propietat que es mouen amb ella, com ara l'identificador de mesurament, la configuració de la propietat, els fluxos de dades, les dades d'informes i les integracions al nivell de propietat, mentre que altres aspectes de la propietat romanen al compte d'origen, com ara l'historial de canvis. Trobareu més informació a la secció següent d'aquest article.

Per moure una propietat, heu de tenir les funcions d'administrador i d'editor tant al compte d'origen com al de destinació.

Aspectes que cal tenir en compte

Compte d'origen

Podeu suprimir el compte d'origen si ja no hi queda cap propietat després d'haver-lo mogut. Tingueu present que els comptes d'origen buits s'inclouen igualment al recompte per al nombre màxim de comptes d'Analytics que podeu tenir.

Identificador de mesurament i etiquetatge

L'identificador de seguiment (per exemple, G-123ABC) és el mateix, de manera que no cal canviar cap etiqueta.

El compte d'origen no reutilitza l'identificador. Per tant, l'identificador és únic per a tot l'entorn d'Analytics.

Permisos de propietat

En moure una propietat, teniu les dues opcions de configuració següents per gestionar-ne els permisos:

• Substituir els permisos de propietat existents per permisos del compte de destinació. La propietat hereta els permisos del compte de destinació.
  • Conservar els permisos de propietat existents. Els permisos de propietat actuals es copien juntament amb la propietat. Els usuaris que tinguin accés al nivell de compte en el compte d'origen tindran accés al nivell de propietat en el compte de destinació.

Dades dels informes

Totes les dades dels informes associades a una propietat es mouen (no es copien) al compte de destinació.

Configuració de les propietats i altres configuracions i objectes associats

En moure una propietat, la seva configuració es manté intacta, així com altres configuracions i objectes associats, com ara les personalitzacions de seguiment (per exemple, User-ID), els públics de remàrqueting i els atributs dinàmics, les definicions personalitzades, la importació de dades i les taules personalitzades.

Fluxos de dades

Tots els fluxos de dades associats a una propietat es mouen, però la seva configuració es manté intacta.

Comptes enllaçats i integracions

En moure una propietat, els comptes que hi tingueu enllaçats (p. ex., Google Ads o AdSense) i les integracions amb altres plataformes, com ara Firebase o BigQuery, es mantenen intactes.

Si heu enllaçat la propietat d'Analytics a un compte amb Google Ad Manager, és possible que no pugueu moure aquesta propietat; si us cal fer-ho, contacteu amb el vostre representant d'assistència de Google Marketing Platform, que primer haurà de desenllaçar-la d'Ad Manager. Un cop l'hàgiu mogut, podeu tornar a enllaçar-la.

Si us cal desenllaçar la integració d'Analytics 360 amb Ad Manager a fi de moure una propietat, heu de tenir present que, en fer-ho, es tancaran tots els públics que hàgiu publicat a les destinacions enllaçades i no podreu tornar a obrir-los des d'Analytics.

Historial de canvis

En moure una propietat, qualsevol historial de canvis associat a aquesta propietat abans de moure'l es manté amb el compte d'origen. Els canvis fets després de la transferència es registren al compte de destinació.

Facturació

La facturació només s'aplica a les propietats d'Analytics 360. La facturació no s'interromp mentre la propietat sigui encara de 360.

Subpropietats

Si voleu moure una propietat font, primer heu de treure'n totes les subpropietats.

No podeu moure una subpropietat, ja que totes les seves dades depenen de la seva propietat font.

Més informació sobre com es poden treure subpropietats

Més informació sobre les subpropietats

Propietats d'agrupació

Si voleu moure una propietat d'agrupació, primer heu de treure'n totes les propietats font.

Si voleu moure una propietat font, primer l'heu de treure de la propietat d'agrupació.

Més informació sobre com es poden treure propietats font

Més informació sobre les propietats d'agrupació

Quan no es pot moure una propietat

Hi ha determinats casos en què no es pot moure una propietat:

1. El compte d'origen i el de destinació pertanyen a organitzacions diferents de Google Marketing Platform.
  2. El compte d'origen no pertany a cap organització de Google Marketing Platform, mentre que el compte de destinació sí que pertany a una organització d'aquest tipus.
    Contacteu amb un administrador de l'organització per enllaçar el compte d'origen a la mateixa organització que la del compte de destinació.
  3. El nivell de servei de la propietat s'ha definit en 360 i l'enllaç del compte amb l'organització no s'ha verificat. Contacteu amb un administrador de l'organització per dur a terme una de les accions següents:
  4. No teniu les funcions d'administrador i d'editor al compte de destinació.
  5. La propietat està enllaçada a Google Ad Manager.
    Per desenllaçar-la, contacteu amb el vostre representant d'assistència de Google Marketing Platform. Podeu tornar a enllaçar la propietat després de moure-la.
    Si moveu la propietat a un compte de destinació que pertany a una entitat legal diferent de la del compte d'origen, heu de signar un contracte d'enllaç nou.
  6. S'està processant com a mínim un informe sense mostrejar per a la propietat.
    Espereu que els informes sense mostrejar acabin de processar-se i, a continuació, torneu a provar de moure la propietat.
  7. El compte de destinació ja té el nombre màxim de propietats (50 de manera predeterminada).

Com es mou una propietat

1. Inicieu la sessió a Google Analytics..
  2. Feu clic a Administració.
  3. A la columna Compte, feu servir el menú per seleccionar el compte que conté la propietat que voleu moure.
  4. A la columna Propietat, seleccioneu la propietat que voleu moure.
  5. Feu clic a Configuració de la propietat i, després, a Mou la propietat.
  6. Seleccioneu el compte de destinació.
  7. Trieu entre les opcions de configuració de permisos següents:
    • Conservar els permisos de propietat existents. El conjunt de permisos d'usuari actual es copia juntament amb la propietat, i aquesta propietat no hereta els permisos del compte de destinació.
    • Substituir els permisos de propietat existents per permisos del compte de destinació. La propietat hereta els permisos del compte de destinació.
  8. Feu clic a Mou.
  9. Confirmeu el processament de les dades i, a continuació, feu clic a Desa.