Compte de demostració

Aprendre experimentant amb les dades de Google Merchandise Store i Flood-It!

El compte de demostració de Google Analytics és un compte de Google Analytics completament funcional al qual pot accedir qualsevol usuari de Google. Conté una propietat de Universal Analytics i dues propietats de Google Analytics 4. Utilitzar el compte de demostració és una bona manera de veure dades d'empresa reals i d'experimentar amb les funcions de Google Analytics.

Contingut d'aquest article:

Demo Account in Google Analytics

Accedir al compte de demostració

Per accedir al compte de demostració, feu clic en un dels tres enllaços que hi ha al final d'aquesta secció. Quan feu clic en un enllaç:

• Si ja teniu un Compte de Google, se us demanarà que hi inicieu la sessió.
  • Si no teniu cap Compte de Google, se us demanarà que en creeu un i que hi inicieu la sessió.

Quan feu clic en un dels enllaços de sota, accepteu que Google dugui a terme una d'aquestes dues accions relacionades amb el vostre Compte de Google:

• Si ja teniu un compte de Google Analytics, hi afegirem el compte de demostració.
  • Si no teniu cap compte de Google Analytics, us en crearem un, l'associarem al vostre Compte de Google i, a continuació, afegirem el compte de demostració al compte d'Analytics nou.

El compte de demostració està disponible al selector de comptes d'Analytics, en què seleccioneu els enllaços d'organització i de compte.

El compte de demostració s'inclou al recompte per al nombre màxim de comptes d'Analytics que es poden crear en un sol Compte de Google. Actualment, Google Analytics admet un màxim de 2.000 comptes d'Analytics per cada Compte de Google.

Accediu al compte de demostració, que conté tres propietats, fent clic en un dels enllaços següents segons la propietat a què vulgueu accedir primer. Podeu canviar a les altres propietats en qualsevol moment utilitzant el selector de comptes.

Podeu treure el compte de demostració en qualsevol moment.

D'on provenen les dades

Les dades del compte de demostració de Google Analytics provenen de Google Merchandise Store i de Flood-It!

Google Merchandise Store és un lloc web de comerç electrònic en què es venen productes de marxandatge de la marca Google. Hi ha tant una propietat de Universal Analytics com una de Google Analytics 4 per al lloc web de comerç electrònic. Obteniu més informació sobre les diferències entre els tipus de propietats.

Aquestes dues propietats contenen dades del compte que se solen trobar en un lloc web de comerç electrònic i inclouen els tipus d'informació següents:

• Dades de les fonts de trànsit. Informació sobre la procedència dels usuaris del lloc web, com ara si provenen del trànsit orgànic, del trànsit de cerca de pagament i del trànsit de display.
  • Dades del contingut. Informació sobre el comportament dels usuaris al lloc web, com ara els URL de les pàgines que visiten i la manera com interaccionen amb el contingut de la pàgina.
  • Dades de transaccions. Informació sobre les transaccions que es produeixen al lloc web de Google Merchandise Store.

Flood-It! és un joc d'enginy d'estratègia, senzill però emocionant, que consisteix a emplenar tot el tauler de joc d'un únic color en menys passos dels permesos. El joc està disponible per a Android i per a iOS. Hi ha una propietat de Google Analytics 4 per a Flood-It!, amb informes de jocs i dades de l'aplicació i del lloc web, que inclou els tipus d'informació següents:

• Mètriques calculades. Informació calculada a partir de mètriques existents. Inclou mètriques com ara Mitjana d'ingressos per usuari actiu i Temps d'implicació mitjà. També inclou les mètriques Conversió de compradors i Batec d'ingressos, que es basen en els indicadors clau de rendiment recomanats de Google Play.
  • Dades d'esdeveniments. Informació sobre les interaccions dels usuaris amb el contingut. Inclou esdeveniments com ara el fet de completar un nivell i de tornar-lo a començar.
  • Dades de comerç electrònic. Informació sobre les compres des de l'aplicació.

Maneres d'utilitzar el compte de demostració

Com que el compte de demostració mostra dades reals d'un lloc web de comerç electrònic, és molt útil per explorar els informes i les funcions de Google Analytics. Aquí teniu algunes accions que podeu fer amb les dues propietats de Google Analytics 4:

• Consultar els informes estàndard de Google Analytics 4 a la propietat de Merchandise Store.
  • Explorar els informes de jocs a la propietat de Flood-It!
  • Fer anàlisis bàsiques, com ara:
    • Quin canal és responsable de l'adquisició de la majoria d'usuaris nous a les diferents plataformes?
    • Quin nombre total d'usuaris únics té cada empresa?
    • Quantes conversions s'han produït a l'aplicació Flood-It! i al lloc web de Merchandise Store durant la darrera setmana?
  • Fer l'exploració de l'embut de conversió: en quin punt entren els usuaris a l'embut de conversió i on l'abandonen?
  • Dur a terme exploracions ad hoc arrossegant diverses variables (els segments, les dimensions i les mètriques diferents que utilitzeu per mesurar una empresa) i deixant-les anar en un llenç a fi d'obtenir visualitzacions instantànies de les vostres dades.

A continuació s'indiquen algunes accions que podeu fer amb la propietat de Universal Analytics:

Limitacions

Tots els usuaris tenen el rol de lector al compte de demostració de Google Analytics. Això vol dir que podeu:

• Consultar les dades d'informes i la configuració.
  • Manipular les dades dels informes (per exemple, filtrar una taula, afegir una dimensió secundària o crear un segment).
  • Crear i compartir elements personals, com ara informes personalitzats, i veure'n de compartits. No podeu col·laborar en elements compartits.

Per obtenir més informació sobre els permisos d'usuari, llegiu la secció sobre la gestió d'usuaris d'aquest Centre d'ajuda.

Les dades del compte de demostració s'ofusquen, però continuen sent dades típiques d'Analytics.

La propietat de Universal Analytics no inclou l'informe Explorador d'usuari.

Les propietats de Google Analytics 4 no inclouen la funció d'exportació d'informes ni d'exploracions, la capacitat de consultar la dimensió d'identificador de dispositiu ni l'ús de la tècnica d'exploració d'usuaris al menú principal d'Exploracions.

No podeu utilitzar el compte de demostració amb l'API Reporting d'Analytics per a cap d'aquests tipus de propietat. Si ho intenteu, es produirà un error de permisos.

Treure l'accés al compte de demostració

Per treure l'accés al compte de demostració, seguiu els passos que s'indiquen a continuació. Podeu tornar a obtenir accés al compte de demostració en qualsevol moment.

1. A Administració, a Compte, feu clic a Gestió d'accés al compte.
  2. Feu clic a Treu-me.