Endre områder

Oppdater områdenavn, bransjekategori, annonseringsfunksjoner og andre innstillinger.

Du må ha redigeringstilgang for å kunne endre områdeinnstillinger. Slik redigerer du områder:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og naviger til området du vil endre.
  3. Klikk på Områdeinnstillinger i OMRÅDE-kolonnen, og endre disse innstillingene:
    • Områdenavn: Dette er navnet på området som blir vist i Analytics.
    • Standard nettadresse: Dette er standardnettadressen for området.
    • Standard rapporteringsvisning: Rapporteringsvisningen som er standard for de integrerte tjenestene (f.eks. AdWords Express eller Google Play) du må bruke når du skal hente data fra Analytics.
    • Bransjekategori: Dette er kategorien for bransjevertikalen som best samsvarer med området ditt.
    • Avanserte innstillinger: Velg om manuell merking skal overstyre automatisk merking for GCLID (integrering av Google Ads og Search Ads 360) og DCLID-verdier (integrering av Campaign Manager 360- og Display & Video 360-rapportering).
    • Annonseringsfunksjoner: Slå støtten for annonseringsfunksjoner av eller på.
    • Hent Google Play-utviklerkonsolldata: Angi om du ønsker å se Google Play-data for appene dine i Analytics (gjelder bare appområder).
    • Kampanjesporing i iOS: Slå kampanjesporing på eller av. Bruk egendefinerte nettadresser for å spore resultatene for kampanjer i apper.
    • Analytics Direktevisning: Slå forbedret koblingsattribusjon av eller på. Velg om du ønsker å åpne Analytics Direktevisning-rapporten i innebygd modus (i Analytics) eller i full modus (i et eget nettleservindu).
    • Search Console-innstillingene: Knytt Search Console-data til Analytics.
    • Brukeranalyse: Slå på denne funksjonen for å legge til «Brukere»-verdien i standardrapporter. Finn ut mer om hvordan Brukere-verdien beregnes
  4. Klikk på Lagre.