Slett et område

Viktig: Området ditt, samt alle rapporteringsdatautvalgene i området, slettes permanent 35 dager etter at de er flyttet til papirkurven. Etter slettingen er området borte, og vi har ikke mulighet til å gjenopprette historiske data eller aktivere rapportene dine på nytt.

Du må ha redigeringstillatelse for å kunne flytte et område til papirkurven. Når et område blir flyttet til papirkurven, blir også alle underliggende datautvalg flyttet til papirkurven. Slik flytter du et område til papirkurven:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og gå til området du ønsker å slette.
  3. Klikk på Områdeinnstillinger i OMRÅDE-kolonnen.
  4. Klikk på Flytt til papirkurven.
  5. Klikk på Flytt området til papirkurven på bekreftelsessiden.