Om områder

Du ser kanskje på nettstedet ditt eller mobilappen din som en ekte egenskap, for eksempel en butikk, men Analytics ser bare på egenskapen din som en ressurs som er knyttet til sporingskoden din. Når du sporer en ressurs ved hjelp av Analytics, legger du til en område-ID i sporingskoden du legger til i kildekoden for nettstedet ditt eller appen din. Resultatdata for ressurser som er merket med samme ID, for eksempel antall brukere eller skjermvisninger, samles i det samme området.

Hvis du for eksempel knytter én område-ID til to nettsteder, blir data for begge nettstedene vist i det samme områdetegenskapen i Analytics-kontoen din. Deretter kan du bruke datautvalg og filtre for å organisere dataene. Du kan dele inn dataene enda mer på rapportnivå ved hjelp av verktøy som for eksempel Segmenter .

Vurder de langsiktige rapporteringsmålene dine og hvordan de kan påvirke kontostrukturen din. Lag en implementeringsplan før du lager nye egenskaper. I noen tilfeller er det en god idé å ha flere ressurser som sender data til den samme egenskapen. I andre tilfeller kan det være lurt at hver ressurs sender data til en egen egenskap. Du kan uansett bruke datautvalg og filtre for å lage bestemte fremstillinger av dataene dine.