[GA4] Sobre les subpropietats

Les subpropietats només estan disponibles per als comptes de Google Analytics 360 que estan enllaçats a una organització de Google Marketing Platform amb una comanda de 360 activa. Només una propietat de Google Analytics 360 pot ser la propietat font d'una subpropietat.

Una subpropietat és una propietat que obté les seves dades d'una altra propietat. En general (tot i que no necessàriament), les dades d'una subpropietat solen ser un subconjunt de les dades de la seva propietat font. Utilitzeu les subpropietats per controlar:

Per exemple, podeu tenir una propietat per a una marca i una subpropietat per a cada regió en què la comercialitzeu. D'aquesta manera, podeu concedir a alguns usuaris accés a les dades d'una regió i a altres usuaris accés a les dades d'una altra regió.

Les subpropietats són semblants a les propietats ordinàries.

Amb les subpropietats es treballa de la mateixa manera que amb les propietats ordinàries, amb algunes restriccions. Un cop hàgiu creat una subpropietat, podeu controlar-la amb independència de la seva propietat font. Per exemple, podeu afegir-hi usuaris i treure'n, marcar esdeveniments com a conversions, crear públics, suprimir dades i fer un enllaç a Google Ads, tal com ho faríeu en una propietat ordinària.

No hi ha cap dependència entre les propietats ordinàries i les subpropietats per a la modelització d'atribució. Podeu seleccionar diferents models d'atribució per a una subpropietat i la seva propietat font. Les dades d'esdeveniment recollides al nivell de propietat font es copien a la subpropietat abans que es completi la modelització d'atribució.

Les subpropietats i les propietats d'agrupació hereten tant els esdeveniments preatribuÏts com els resultats postatribuïts. Es creen models d'atribució independents (ABD, darrer clic, etc.) a cada nivell de propietat (propietat principal, subpropietat i propietat d'agrupació), la qual cosa significa que no hi ha cap dependència entre una subpropietat, les propietats font o les propietats d'agrupació per a l'entrenament del model d'atribució. Les dades de la propietat font es copien a la subpropietat i a la propietat d'agrupació associades abans que es completi la modelització. L'entrenament de la modelització per a subpropietats i propietats d'agrupació es fa amb independència de les seves propietats font.

Podeu importar la majoria de tipus de dades a una subpropietat, tret dels esdeveniments fora de línia.

Restriccions i dependències

Actualment, les subpropietats no hereten les dimensions i mètriques personalitzades de les seves propietats font, però les podeu tornar a crear en una subpropietat.

Podeu crear fins a 400 subpropietats de cada propietat font. Les subpropietats que creeu compten per al límit de 2.000 propietats (Universal Analytics i Google Analytics 4 combinats) per compte.

Les subpropietats estan subjectes als mateixos límits de funcions que altres propietats de 360.

Una subpropietat no pot tenir esdeveniments propis; tots els seus esdeveniments han d'existir primer a la seva propietat font. Per això, les subpropietats no us permeten afegir ni suprimir fluxos de dades, importar esdeveniments fora de línia ni modificar o crear esdeveniments mitjançant la interfície d'usuari. Ara bé, podeu utilitzar activadors del públic en una subpropietat, perquè els esdeveniments que generen els activadors de públic es processen amb independència dels esdeveniments que es recullen del costat del client.

Podeu importar la majoria de tipus de dades a una subpropietat, tret dels esdeveniments fora de línia.

Les dades que suprimiu d'una propietat font també se suprimeixen de les seves subpropietats. Ara bé, les dades que suprimiu d'una subpropietat només se suprimeixen d'aquesta subpropietat.

Si moveu una propietat font a la paperera, també s'hi mouen totes les seves subpropietats. En canvi, podeu moure una subpropietat a la paperera sense que això afecti la seva propietat font ni altres subpropietats.

Podeu tenir un màxim de 400 enllaços únics a comptes de Google Ads des d'una propietat font i les seves subpropietats. Els enllaços únics inclouen els enllaços que aporta cada propietat font i els que s'han creat a la subpropietat (els enllaços al mateix compte de Google Ads només es compten una vegada). Si el total supera els 400, Analytics desactiva els enllaços que s'han afegit més recentment fins que arriba al límit de 400. Els enllaços desactivats es mostren a la pestanya Inactius de la taula Enllaços únics.

Una propietat font i les seves subpropietats poden tenir integracions (és a dir, enllaços) independents amb el mateix producte, com ara el mateix compte de Google Ads.

Si una propietat font i una o més de les seves subpropietats estan enllaçades al mateix producte, cada enllaç local exporta les dades per separat (p. ex., la propietat font exporta només les seves dades i la subpropietat exporta només les seves dades). Les exportacions de dades es poden identificar amb l'identificador de propietat, de manera que els destinataris de les dades puguin distingir-les.

Per als informes, cada enllaç de propietat (font o subpropietat) importa dades del producte enllaçat (si escau) per ampliar les dades d'esdeveniment existents, a fi que els informes de cada propietat siguin precisos.

Una propietat font i les seves subpropietats poden tenir integracions (és a dir, enllaços) independents amb el mateix producte, com ara amb el mateix compte de Google Ads. No obstant això, algunes integracions de producte només es poden fer amb una única propietat d'Analytics:

• En alguns casos, Analytics restringeix la integració a una propietat font d'Analytics. Per exemple, quan enllaceu Firebase i Analytics, heu d'enllaçar el projecte de Firebase a una propietat ordinària d'Analytics (que també pot ser una propietat font).
  • En altres casos, és possible fer un enllaç a una subpropietat o a una propietat font, però Analytics recomana fer l'enllaç a la propietat font. Per exemple, quan enllaceu Search Console i Analytics, enllaceu una propietat de Search Console a un flux de dades web d'Analytics. Tot i que podeu fer un enllaç al flux de dades heretat de la subpropietat, us recomanem que el feu al flux de dades local de la propietat font.

En els dos casos descrits anteriorment, l'enllaçament a la propietat font garanteix la integritat de les dades i l'enllaçament.

Crear enllaços a altres productes

Per crear un enllaç entre una subpropietat i un altre producte, consulteu les instruccions d'enllaçament del producte en qüestió.

Totes les dades de les integracions de productes d'una propietat font estan disponibles a la subpropietat.

Actualment, podeu enllaçar una subpropietat als productes següents:

Accés dels usuaris a una subpropietat

Podeu afegir usuaris a una subpropietat i configurar l'accés d'aquests usuaris tal com ho faríeu amb qualsevol altra propietat.

• Si traieu un usuari d'una propietat font, també es treu de les seves subpropietats.
  • Si traieu un usuari d'una subpropietat, només es treu de la subpropietat en qüestió.

Google signals

Per processar les dades de Google signals en una subpropietat, heu d'activar Google signals a la subpropietat, de la mateixa manera que ho feu en qualsevol altra propietat. Un cop activat, si la propietat font recull dades de Google signals, la subpropietat també les processarà.

Si no activeu Google signals en una subpropietat, la subpropietat no processarà les dades de Google signals procedents de la propietat font.

Discrepàncies de dades entre les propietats font i les subpropietats

Per què les dades generals de les propietats font no coincideixen amb les de les subpropietats?

Motius:

• Els filtres de les subpropietats estan configurats de manera que a la subpropietat només hi hagi disponible un subconjunt de dades de la propietat font.
  • El filtre de la subpropietat encara no ha esdevingut efectiu; és possible que hi hagi un període d'espera abans que la configuració inicial del filtre o una edició del filtre esdevinguin efectives. Per a les dades en temps real, el període d'espera pot ser d'entre 5 minuts i 4 hores. Per a les dades diàries, el període d'espera pot ser d'entre 4 i 36 hores.

Altres expectatives que podeu tenir sobre les subpropietats que pot ser que no es compleixin

• El nombre d'usuaris nous i d'usuaris recurrents de la propietat font i de les subpropietats depenen de la configuració del filtre de la subpropietat.
  • Les mètriques d'informe relacionades amb els esdeveniments first_open i first_visit són les mateixes a la propietat font i a les subpropietats, i depenen de la configuració del filtre de la subpropietat.

Motius pels quals no es compleixen les expectatives:

Els esdeveniments first_open i first_visit indiquen usuaris nous. Tot i que podeu incloure o excloure específicament aquests esdeveniments quan configureu el filtre d'una subpropietat, hi ha dues circumstàncies en què Analytics tria si vol incloure o excloure aquests esdeveniments amb independència de la configuració del filtre:

• Quan s'inclou qualsevol esdeveniment d'un usuari al filtre de la subpropietat, Analytics també inclou els esdeveniments first_open o first_visit associats.
  • Quan els esdeveniments first_open o first_visit són els únics esdeveniments d'un usuari que es transfereixen a la subpropietat, Analytics descarta aquests esdeveniments de la subpropietat.