[GA4] Integració de Display & Video 360

Enllaçar propietats de Google Analytics 4 a Display & Video 360
Aquest article està dirigit als propietaris de llocs web que volen enllaçar la propietat de Google Analytics 4 a l'anunciant de Display & Video 360.

En enllaçar la propietat de Google Analytics 4 a l'anunciant de Display & Video 360, obteniu els avantatges següents:

• Analytics exporta els públics i les conversions a Display & Video 360.
  • L'anunciant de Display & Video 360 es mostra com a font del trànsit als informes dels canals orgànics i de pagament de GA4.
  • Les dades de costos i de campanyes de Display & Video 360 s'importen a Analytics.
  • Consulteu les dades de costos de les vostres campanyes a l'informe de rendiment de Display & Video que hi ha a la secció Publicitat.
  • Obteniu informació sobre com els visitants adquirits mitjançant campanyes interaccionen amb el vostre lloc web o amb la vostra aplicació a l'informe de Display & Video que hi ha a la secció Informes.
  • Accediu a les dimensions específiques de Display & Video 360 als informes Explora, Creador de públics i Creador de segments, i als informes personalitzats.

Enllaceu el compte de Display & Video 360 a la vostra propietat d'Analytics (incloses les subpropietats i les propietats d'agrupació) per veure el cicle complet dels clients, des de com interaccionen els usuaris amb el màrqueting (p. ex., fent clic als anuncis) fins a com completen finalment les conversions que havíeu definit per a ells al lloc web o a l'aplicació (p. ex., fent compres o consumint contingut).

Exportar públics

Per exportar públics des d’Analytics, heu de fer el següent:

Si teniu Google signals activat i la publicitat personalitzada habilitada a la configuració d'enllaços, els públics s'exporten automàticament a Display & Video 360.

Els públics que continguin dades demogràfiques o d'interessos no s'exportaran.

Quan exporteu públics, es mostren a Tots els públics de l'anunciant de Display & Video 360 enllaçat. Podeu utilitzar els públics tal com estan per a la segmentació, o bé combinar-los amb altres públics. També podeu fer-hi anàlisis.

Exportar conversions

Quan Analytics exporta conversions, utilitza el model d'atribució de darrer clic dels canals de pagament i orgànics. Podeu utilitzar aquestes conversions per a les ofertes personalitzades a Display & Video 360.

Dades de Display & Video 360 als informes dels canals orgànics i de pagament d'Analytics

Amb les dades de Display & Video 360 disponibles a Analytics, podeu veure mètriques d'usuari, de sessió i de conversió en el context de dimensions com ara la font, el mitjà, la campanya i el grup de canals predeterminat.

Nota: la dimensió Plataforma de font tindrà el valor dv360.

Obteniu més informació sobre les dimensions de font del trànsit específiques de Display & Video 360.

Crear l'enllaç

Si teniu el rol d'editor a la propietat d'Analytics i el rol d'administrador a l'anunciant de Display & Video 360, podeu completar el procés d'enllaçament.

Si només teniu el rol d'editor a la propietat d'Analytics, podeu iniciar el procés d'enllaçament i enviar una sol·licitud a un usuari que tingui el rol d'administrador a l'anunciant de Display & Video 360 perquè pugui completar el procés.

També podeu completar o iniciar l'enllaç des de l'anunciant de Display & Video 360. Més informació

Podeu enllaçar una propietat de Google Analytics 4 a un màxim de 200 anunciants (com a màxim 20 alhora).

1. A Administració, a Enllaços de productes, feu clic a Enllaços de Display & Video 360.
  2. A la taula d'enllaços, feu clic a Enllaça.
  3. Si teniu el rol d'administrador d'un o més anunciants de Display & Video 360, a la fila Enllaç a anunciants de Display & Video 360 que gestiono, feu clic a Trieu anunciants per seleccionar els anunciants als quals voleu enllaçar la vostra propietat.

Si no teniu el rol d'administrador a l'anunciant que voleu, a la fila Sol·liciteu accés a altres anunciants de Display & Video 360, feu clic a Envia la sol·licitud per identificar els anunciants que vulgueu. Introduïu l'identificador d'anunciant i l'adreça electrònica d'un administrador per cada anunciant que vulgueu enllaçar.
  4. Feu clic a Confirma.
  5. Feu clic a Següent.
  6. Ajusteu les opcions de configuració següents:
    • Activa la publicitat personalitzada: està activada de manera predeterminada. Aquesta opció de configuració permet que les dades d'Analytics s'utilitzin per personalitzar anuncis.
    • Activa l'atribució de la campanya: està activada de manera predeterminada. Activeu aquesta opció de configuració per importar dades de campanyes de Display & Video 360.
    • Activa els informes de dades de costos: està activada de manera predeterminada. Activeu aquesta opció de configuració per importar dades de costos de Display & Video 360.
    • Activa l'etiquetatge automàtic: està activada de manera predeterminada. No podeu editar aquesta opció de configuració.

L'etiquetatge automàtic afegeix el paràmetre dclid als URL de les pàgines de destinació quan els usuaris fan clic als anuncis per obrir pàgines del vostre lloc web. El paràmetre dclid transfereix la informació següent a Analytics: font, mitjà i campanya.
  7. Feu clic a Següent i, a continuació, reviseu i envieu les opcions de configuració.
  8. Comproveu a Display & Video 360 que l'opció Atribució millorada estigui activada per al vostre anunciant de Display & Video 360. Obteniu més informació. Si l'anunciant utilitza la configuració d'atribució d'un anunciant de Campaign Manager, heu d'activar l'opció Atribució millorada a Campaign Manager. Obteniu més informació.
    Nota: l'opció Atribució millorada ha d'estar activada perquè les dades de Display & Video 360 es puguin registrar a GA4.