Løs problemet med en suspenderet konto

Nogle typer kontosuspendering kan løses ved hjælp af de trin, der er beskrevet i denne artikel. Der er dog nogle overtrædelser, der er så alvorlige, at de medfører en permanent suspendering. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Før du begynder

Log ind på din AdWords-konto, og læs suspenderingsunderretningen for at finde ud af, hvorfor din konto blev suspenderet. Se vores annonceringspolitikker og vilkårene og betingelserne for AdWords for at få flere oplysninger om problemet.

Sådan løser du problemet med en suspenderet konto

Det, du skal gøre for at løse problemet, afhænger af årsagen til, at din konto blev suspenderet. Nedenfor finder du de mest almindelige måder at løse en suspendering på. Hvis du ikke ønsker at løse det problem, der førte til suspenderingen, kan du lukke din konto eller anmode om en tilbageførsel. Kontakt os, hvis du mener, at din konto er blevet suspenderet ved en fejl.

Løs problemer med overtrædelser af politikker på din konto

Følg disse trin, hvis din konto blev suspenderet på grund af overtrædelser af AdWords-politikker:

1. Ret eventuelle afviste annoncer og udvidelser på din konto. Hvis ikke du ønsker at rette en afvist annonce, kan du i stedet fjerne den.
  2. Send en appel med oplysninger om de ændringer, du har foretaget med henblik på at løse overtrædelser af politikker på din konto. Vi genaktiverer kun konti i de tilfælde, hvor det virkelig er berettiget.

Bemærk! Visse overtrædelser af politikker kan medføre en permanent suspendering.

Foretag en betaling

Følg disse trin, hvis din konto er blevet suspenderet på grund af en ubetalt saldo eller tilbageførsel:

1. Betal den udestående saldo på hovedfanen Fakturering på din konto.
  2. Send en appel med oplysninger om, at du har betalt.
  3. Hvis du betaler for AdWords direkte via din bankkonto (kaldes også for direkte debitering), skal du sende os et betalingsbevis, der dokumenterer, at du har betalt de seneste tre betalinger. Denne dokumentation kan være en indscannet kopi af et kontoudtog eller et skærmbillede af din netbankkonto, som viser din kontosaldo, betalingerne til Google og navnet på bankkontoen.

Få adgang til din konto igen

Hvis vi registrerer uautoriseret adgang til en konto, suspenderer vi kontoen for at forhindre uønskede debiteringer. Hvis din konto suspenderes på grund af dette, skal du rapportere problemet, hvorefter vi hjælper dig med igen at få kontrol over kontoen.

Sådan lukker du en suspenderet konto

Hvis du ikke kan – eller ikke vil – løse det problem, der førte til suspendering af din konto, kan du til enhver tid lukke din konto. Du kan stadig logge ind på en suspenderet eller lukket konto for at gennemgå dine kampagner, men dine annoncer bliver ikke vist.

Sådan anmoder du om en tilbageførsel

Hvis du har foretaget manuelle betalinger og har penge stående på din konto, kan du anmode om en tilbageførsel af disse ubrugte midler.

Relaterede links

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik, hører vi gerne fra dig:
Kontakt AdWords Support