Emplaçaments: definició

Per ajudar-vos a arribar a més clients potencials, ara els vostres anuncis es mostraran en contingut que coincideixi amb qualsevol dels temes, dels emplaçaments o de les paraules clau de display/vídeo/cerca que hàgiu inclòs a la segmentació. Per exemple, si heu segmentat per "bicicletes" com a tema i "ciclisme" com a paraula clau de display/vídeo/cerca, els anuncis es mostraran al contingut que coincideixi amb qualsevol d'aquests termes.

També veureu que la segmentació contextual s'ha simplificat en una sola pàgina a Google Ads, de manera que pugueu gestionar tots els tipus de segmentació per contingut (temes, emplaçaments, paraules clau de display/vídeo i exclusions) en una sola visualització. Podeu trobar la pàgina nova a la secció "Contingut" que hi ha a Campanyes Campaigns Icon, al menú de navegació de l'esquerra.

Es tracta d'ubicacions de YouTube i de la Xarxa de Display on es pot mostrar el vostre anunci. Poden ser, per exemple, llocs web i aplicacions rellevants que col·laboren amb Google per mostrar anuncis.

• Un emplaçament pot fer referència a diverses coses, des de tot un lloc web o pàgines específiques d'un lloc web fins a un bloc d'anuncis individual que es troba en una única pàgina, un vídeo o una aplicació per a telèfons mòbils, entre altres possibilitats.
  • Podeu triar ubicacions específiques afegint la segmentació per emplaçament. També podeu deixar que Google us triï emplaçaments automàtics rellevants en funció de les vostres paraules clau o d'altres mètodes de segmentació.
  • Els emplaçaments es gestionen a la secció "Contingut" del menú de pàgines de l'esquerra de Google Ads. Es poden combinar amb altres mètodes de segmentació (com ara temes o paraules clau) per tal que els anuncis es mostrin en contingut que coincideixi amb qualsevol d'aquests mètodes de segmentació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now