Tag dit website til remarketing

Hvis du vil vise annoncer til personer, der har besøgt din app eller dit computer- eller mobilwebsite, skal du føje det globale websitetag til remarketing og hændelseskodestykkerne til dit website. Det globale websitetag er et webtaggingbibliotek til Googles websitemåling, konverteringssporing og remarketingprodukter. Det er en blok af kode, der føjer dine websitebesøgende til remarketinglister. Du kan derefter målrette mod disse lister med dine annoncer.

Denne artikel indeholder vejledning i, hvordan du konfigurerer remarketing, hvor du får dine remarketingkodestykker, og hvordan dit website skal tagges til remarketing.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med koden på dit website, bør du overveje at inddrage en udvikler eller en anden person med teknisk baggrund. Husk på, at en remarketingliste skal have et minimumsantal besøgende, for at dine annoncer vises. Det betyder, at dit website mindst skal have et vist antal besøgende.

Annoncører må ikke bruge følsomme kategorier til at målrette annoncer mod brugere eller til at promovere deres produkter eller tjenester. Få flere oplysninger i politikken vedrørende tilpasset annoncering.

Vejledning

Vælg den AdWords-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

Sådan konfigurerer du remarketing for første gang
  1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på fanen Kampagne.
  3. Klik på Delt samling i menuen til venstre.
  4. Klik på Målgrupper.
  5. Klik på Opsæt remarketing.
  6. Hvis du har en udvikler til at administrere dit website:

1. Indtast udviklerens e-mailadresse i feltet "Send til" for at sende vedkommende dit HTML-tag, som skal tilføjes på dit website.

Hvis du selv administrerer dit website:

1. Klik på Se AdWords-tag til websites.
    2. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
    3. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
    4. Gem og offentliggør dine sider.
    5. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Dette er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (findes kun på engelsk).
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Klik på Tilbage til målgrupper.

Inden for et par dage bør dit tag begynde at indsamle cookies fra besøgende på dit website, så listen "Alle besøgende" begynder at blive udfyldt. Hvis listen bliver ved med at være tom, skal du kontrollere valideringsfeltet "Remarketingtag" i hjørnet af skærmen.

9. Klik på Tagoplysninger.
  10. Klik på Opsætning.
  11. Hvis du har en udvikler til at administrere dit website:

1. Markér afkrydsningsfeltet "Send AdWords-tag og -vejledning via e-mail".
    2. Indtast din udviklers e-mailadresse.
    3. Klik på Send e-mail.
    4. Klik på Udfør.

Hvis du selv administrerer dit website:

1. Klik på Se AdWords-tag til websites.
    2. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
    3. Klik på Udfør.
    4. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
    5. Gem og offentliggør dine sider.
    6. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Dette er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (findes kun på engelsk).

Når du har tagget dit website, kan du oprette remarketinglister for dine websider. Hvis du ikke kan tilføje tagget på hele dit website, kan du stadig tilføje det i bestemte dele af dit website og derefter oprette lister til hver af disse dele.

Se remarketingtagget, når konfigurationen er fuldført
  1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på Delt samling.
    Shared library
  3. Klik på Vis under "Målgrupper".
  4. Find feltet "Remarketingtag" øverst til højre.
  5. Klik på Tagoplysninger.
  6. Klik på Opsætning.
  7. Klik på Se AdWords-tag til websites.
  8. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
  9. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
  10. Gem og offentliggør dine sider.
  11. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Det er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (kun tilgængelig på engelsk).

Når du har tagget dit website, kan du oprette remarketinglister for dine websider. Hvis du ikke kan tilføje tagget på hele dit website, kan du stadig tilføje det i bestemte dele af dit website og derefter oprette lister til hver af disse dele.

Andre websitetagimplementeringer

Opgradering af ældre tags

Tidligere oprettede AdWords unikke tags for hver af dine remarketinglister, og du skulle indsætte disse tags på specifikke sider. Nu kan du indsætte ét tag på dit website og derefter oprette flere remarketinglister med forskellige regler.

Hvis du har den ældre sidespecifikke version af remarketingtagget, bør du overveje at opgradere til det nye remarketingtag, der gælder på hele websitet og er tilgængeligt i "Delt samling".

Hurtig opgradering: Tilføj det seneste tag

Indsæt det seneste remarketingtag, der gælder på hele websitet. Hvis du stadig bruger lister, som er baseret på de ældre sidespecifikke tags, kan du lade disse tags blive, hvor de er. Dine websider indlæses dog muligvis hurtigere, hvis du fjerner de ældre tags, når du har tilføjet de seneste tags.

Fuldstændig opgradering: Tilføj det seneste tag, og fjern de ældre tags

Hvis du ikke bruger lister, som er baseret på de ældre sidespecifikke tags, kan du blot fjerne de sidespecifikke tags, når du tilføjer det nye tag, der gælder på hele websitet. Hvis du bruger lister, der er baseret på sidespecifikke tags, er det nødvendigt at oprette disse lister på ny i AdWords og tilføje dem i dine eksisterende kampagner.

Følg denne vejledning for at undgå afbrydelser af dine aktive kampagner:

1. Opret nye remarketinglister baseret på dine webadresser.
  2. Føj de nye lister til dine kampagner, og behold de oprindelige lister. Kampagnerne kan nu målrette mod de nye lister og de oprindelige lister.
  3. Når varigheden af medlemskabet for de oprindelige lister udløber, er dine nye lister udfyldt, og de oprindelige lister er tomme.
  4. Fjern de oprindelige lister fra dine kampagner.
  5. Luk de oprindelige lister.
Opgradering af tag til dynamisk remarketing

Hvis dit website allerede er tagget til remarketing, og du vil opgradere til dynamisk remarketing, skal du føje tilpassede parametre til dit tag. Her kan du se en detaljeret vejledning: Tilføj tagget til dynamisk remarketing på dit website.

Brug af Google Analytics-tagget

Hvis du vil bruge dit Google Analytics-tag i stedet for AdWords-remarketingtagget, skal følgende være opfyldt:

• Google Analytics-tag på dit website
  • Linkede AdWords- og Google Analytics-konti (ved linkning af dine konti skal du have administrativ adgang til AdWords-kontoen og redigeringstilladelse til Google Analytics-kontoen)
  • Remarketing- og annonceringsfunktioner aktiveret i Google Analytics

Du kan se en detaljeret vejledning her: Aktivér rapporteringsfunktioner for remarketing og annoncering i Google Analytics.