Tagging af dit website til remarketing

Hvis du vil vise annoncer til personer, der har besøgt dit website eller dit mobilwebsite, skal du tilføje remarketingtagget på dit website. Tagget er et kort kodestykke, der føjer dine websitebesøgende til remarketinglister, som du kan målrette dine annoncer mod. Hvis dit website har et Google Analytics-tag, kan du bruge dette tag i stedet for at tilføje AdWords-remarketingtagget.

I denne artikel finder du vejledning i den mest almindelige måde at tagge dit website på samt andre tagimplementeringer til websites.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med koden på dit website, bør du overveje at inddrage en udvikler eller en anden person med teknisk baggrund. Husk på, at en remarketingliste skal have et minimumantal besøgende, for at dine annoncer vises. Det betyder, at dit website mindst skal have et vist antal besøgende.

Det er ikke tilladt at basere remarketing på andres følsomme oplysninger. Dit remarketingtag må ikke knyttes til personligt identificerbare eller følsomme oplysninger. Hvis du opretter en remarketingkampagne og placerer remarketingtagget på dit website, skal du overholde vores politik for interesse- og placeringsbaseret annoncering.

Vejledning

1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på Delt samling.
    Shared library
  3. Klik på Vis under "Målgrupper".
    View "Audiences"
  4. Find feltet "Remarketingtag" øverst til højre.
  5. Klik på Tagoplysninger.
  6. Klik på Opsætning.
  7. Klik på Se AdWords-tag til websites.
  8. Markér og kopiér remarketingtagkoden. Dette tag fungerer både på almindelige websites og mobilwebsites.
  9. Indsæt koden nederst på alle sider på dit website inden det afsluttende </body>-tag. Hvis dit website bruger en fælles fil som sidefod, kan du indsætte kodestykket der i stedet for på hver enkelt side på websitet.
  10. Gem og offentliggør dine sider.
  11. Brug Google Tag Assistant til at kontrollere, om du har implementeret tagget korrekt. Det er en Chrome-udvidelse, der verificerer Google-kodestykker og hjælper dig med at rette fejl (kun tilgængelig på engelsk).

Når du har tagget dit website, kan du oprette remarketinglister for dine websider. Hvis du ikke kan tilføje tagget på hele dit website, kan du stadig tilføje det i bestemte sektioner af dit website og derefter oprette lister til hver af disse sektioner.

Andre websitetagimplementeringer

Opgradering af ældre tags

Tidligere oprettede AdWords unikke tags for hver af dine remarketinglister, og du skulle indsætte disse tags på specifikke sider. Nu kan du indsætte ét tag på dit website og derefter oprette flere remarketinglister med forskellige regler.

Hvis du har den ældre sidespecifikke version af remarketingtagget, bør du overveje at opgradere til det nye remarketingtag, der gælder på hele websitet og er tilgængeligt i "Delt samling".

Hurtig opgradering: Tilføj det seneste tag

Indsæt det seneste remarketingtag, der gælder på hele websitet. Hvis du stadig bruger lister, som er baseret på de ældre sidespecifikke tags, kan du lade disse tags blive, hvor de er. Dine websider indlæses dog muligvis hurtigere, hvis du fjerner de ældre tags, når du har tilføjet de seneste tags.

Fuldstændig opgradering: Tilføj det seneste tag, og fjern de ældre tags

Hvis du ikke bruger lister, som er baseret på de ældre sidespecifikke tags, kan du blot fjerne de sidespecifikke tags, når du tilføjer det nye tag, der gælder på hele websitet. Hvis du bruger lister, der er baseret på sidespecifikke tags, er det nødvendigt at oprette disse lister på ny i AdWords og tilføje dem i dine eksisterende kampagner.

Følg denne vejledning for at undgå afbrydelser af dine aktive kampagner:

1. Opret nye remarketinglister baseret på dine webadresser.
  2. Føj de nye lister til dine kampagner, og behold de oprindelige lister. Kampagnerne kan nu målrette mod de nye lister og de oprindelige lister.
  3. Når varigheden af medlemskabet for de oprindelige lister udløber, er dine nye lister udfyldt, og de oprindelige lister er tomme.
  4. Fjern de oprindelige lister fra dine kampagner.
  5. Luk de oprindelige lister.
Opgradering af tag til dynamisk remarketing

Hvis dit website allerede er tagget til remarketing, og du vil opgradere til dynamisk remarketing, skal du føje tilpassede parametre til dit tag. Her kan du se en detaljeret vejledning: Tilføj tagget til dynamisk remarketing på dit website.

Brug af Google Analytics-tagget

Hvis du vil bruge dit Google Analytics-tag i stedet for AdWords-remarketingtagget, skal følgende være opfyldt:

• Google Analytics-tag på dit website
  • Linkede AdWords- og Google Analytics-konti (ved linkning af dine konti skal du have administrativ adgang til AdWords-kontoen og redigeringstilladelse til Google Analytics-kontoen)
  • Remarketing- og annonceringsfunktioner aktiveret i Google Analytics

Du kan se en detaljeret vejledning her: Aktivér rapporteringsfunktioner for remarketing og annoncering i Google Analytics.