Om remarketing

Med remarketing kan du vise annonser til personer som har besøkt nettstedet ditt eller brukt mobilappen din tidligere. Hvis folk for eksempel forlater nettstedet ditt uten å kjøpe noe, kan du bruke remarketing for å gjenopprette kontakten med dem ved å vise relevante annonser på de ulike enhetene deres.

I denne artikkelen ser vi nærmere på fordelene med remarketing samt de ulike typene remarketingkampanjer som finnes i AdWords.

Fordeler

Remarketing kan være en strategisk komponent i annonseringen din – uansett om du vil generere ytterligere salgsaktivitet, øke antallet registreringer eller skape økt merkevarebevissthet. Med remarketing kan alle annonsørtyper oppnå bedre avkastning.

• Tilgang til folk når sjansen er størst for at de kjøper noe: Du har muligheten til å nå ut til folk etter at de har hatt interaksjoner med bedriften din. Dette kan være når de søker etter produktet ditt, besøker andre nettsteder eller bruker andre mobilapper. AdWords-remarketing gir tidsbestemte kontaktpunkter for å få kunder til nettstedet ditt og appen din når de er mest engasjert.
  • Lister som er skreddersydd til annonseringsmålene dine: Du kan tilpasse remarketinglistene dine for å nå bestemte annonseringsmål. Du kan for eksempel opprette en liste med tittelen «Brukere som har forlatt handlekurven», hvis du vil vise annonser til personer som har lagt noe i handlekurven, men som ikke har fullført en transaksjon.
  • Stor rekkevidde: Du kan nå frem til personene på remarketinglistene dine når de bruker enhetene sine på mer enn to millioner nettsteder og mobilapper.
  • Effektiv prising: Du kan opprette resultatorienterte remarketingkampanjer med automatiske budstrategier som mål-CPA og ROAS. Med funksjonen for budgivning i sanntid beregnes det optimale budet for personen som ser på annonsen din, slik at du kan vinne annonseauksjonen med en best mulig pris. Det koster ikke noe ekstra å bruke Googles auksjon.
  • Enkel oppretting av annonser: Du kan lage flere tekst-, bilde- og videoannonser gratis med Annonsegalleriet. Med dynamiske remarketingkampanjer kan du opprette dynamiske annonser der feeden din samkjøres med oppsettene i Annonsegalleriet, slik at du får flotte annonser for hele produkt- og tjenesteporteføljen din.
  • Statistikk for kampanjene dine: Du får rapporter der du kan se resultatene for kampanjene dine, inkludert hvor annonsene vises og hvor mye du betaler for dem.
  • Nå ut til kundene når de søker etter deg: Vis annonser til tidligere besøkende som ser aktivt etter bedriften din på Google Søk.

Ulike måter du kan drive remarketing på med Google AdWords

• Standard remarketing: Vis annonser for tidligere besøkende når de surfer på nettsteder i Displaynettverket og bruker apper i Displaynettverket. Finn ut mer
  • Dynamisk remarketing: Oppnå bedre resultater med dynamisk remarketing. Her tas remarketing ett skritt videre ved at produktene eller tjenestene som folk har vist interesse for på nettstedet ditt, vises i annonsene. Finn ut mer
  • Remarketing for mobilapper: Vis annonser for folk som har brukt mobilappen din eller mobilnettstedet ditt, når de bruker andre mobilapper eller surfer på andre mobilnettsteder. Finn ut mer
  • Remarketinglister for søkeannonser: Vis annonser for tidligere besøkende når de legger inn oppfølgingssøk på Google etter å ha forlatt nettstedet ditt. Finn ut mer
  • Videoremarketing: Vis annonser for folk som har sett på videoene dine eller vært inne på YouTube-kanalen din, når de bruker YouTube eller blar gjennom apper, videoer og nettsteder i Displaynettverket. Finn ut mer
  • E-postlisteremarketing: Med Kundematch kan du laste opp en liste over e-postadresser kundene dine har gitt deg. Når disse personene er logget på Google Søk, YouTube eller Gmail, kan du vise dem annonser.