Om remarketing

Med remarketing kan du vise annoncer til folk, som har besøgt dit website eller brugt din mobilapp. Når folk f.eks. forlader dit website uden at købe noget, hjælper remarketing dig med at komme i kontakt med dem igen ved at vise dem relevante annoncer, når de bruger andre enheder.

Denne artikel præsenterer fordelene ved remarketing og de forskellige typer AdWords-remarketingkampagner.

Fordele

Uanset om du ønsker at fremme salgsaktiviteterne, forøge antallet af registreringer eller skabe opmærksomhed om dit brand, kan remarketing være en strategisk del af din annoncering. Du kan opnå et højere investeringsafkast (ROI) for alle typer af annoncører.

• Adgang til folk, når de er mest tilbøjelige til at købe: Du har mulighed for at nå ud til folk, efter at de har interageret med din virksomhed. Det kan f.eks. være, når de søger efter dit produkt, besøger andre websites og bruger andre mobilapps. AdWords-remarketing sørger for relevante berøringspunkter og skaffer kunder til dit website og din app, når engagementet er størst.
  • Lister, som er skræddersyet til dine annonceringsmål: Tilpas dine remarketinglister med henblik på at opnå specifikke annonceringsmål. Du kan f.eks. oprette en liste over "Personer, der forlader indkøbsvognen" for at vise annoncer til folk, som har lagt noget i indkøbsvognen, men ikke gennemført en transaktion.
  • Stor rækkevidde: Du kan nå ud til folk på dine remarketinglister på tværs af enheder, når de browser på de mere end to millioner websites og mobilapps.
  • Effektiv prissætning: Du kan oprette højeffektive remarketingkampagner med automatiske budstrategier som f.eks. mål-CPA og -ROAS. Beregning af bud i realtid finder det optimale bud for den person, der ser din annonce, og hjælper dig med at vinde annonceauktionen til den bedst mulige pris. Der er ingen yderligere omkostninger ved at bruge Googles auktion.
  • Let oprettelse af annoncer: Producér flere tekst-, billed- og videoannoncer gratis med annoncegalleriet. Med dynamiske remarketingkampagner kan du oprette dynamiske annoncer, som parrer dit feed med layouts fra annoncegalleriet, så der vises skalerede versioner af de smukke annoncer fra hele dit udvalg af produkter eller tjenester.
  • Indsigt i din kampagne: Du får rapporter om, hvordan dine kampagner klarer sig, hvor dine annoncer vises, og hvilken pris du betaler.
  • Nå ud til kunderne, når de søger efter dig: Vis dine annoncer til tidligere besøgende, der aktivt leder efter din virksomhed på Google Søgning.

Måder at gennemføre remarketing på med Google AdWords

• Standard remarketing: Vis annoncer til dine tidligere besøgende, mens de besøger websites på Displaynetværket og bruger Displaynetværkapps. Få flere oplysninger
  • Dynamisk remarketing: Boost dine resultater med dynamisk remarketing, hvilket løfter remarketing op på næste niveau med annoncer, der indeholder produkter eller tjenester, som folk har set på dit website. Få flere oplysninger
  • Remarketing til mobilapps: Vis annoncer til personer, der har brugt din mobilapp eller dit mobilwebsite, mens de bruger andre mobilapps eller besøger andre mobilwebsites. Få flere oplysninger
  • Remarketinglister til søgeannoncer: Vis annoncer til dine tidligere besøgende, når de foretager opfølgende søgninger på Google efter det, de har brug for, efter at de har forladt dit website. Få flere oplysninger
  • Videoremarketing: Vis annoncer til personer, der har interageret med dine videoer eller din YouTube-kanal, mens de bruger YouTube og benytter videoer, websites og apps på Displaynetværket. Få flere oplysninger
  • Remarketing baseret på mailinglister: Med Kundematch kan du uploade en liste med e-mailadresser, som dine kunder har givet dig. Når disse brugere er logget ind på Google Søgning, YouTube eller Gmail, kan du vise dem annoncer.