Om remarketing

Remarketing viser annoncer til personer, der har besøgt dit website eller brugt din mobilapp. Når folk f.eks. forlader dit website uden at købe noget, hjælper remarketing dig med at komme i kontakt med dem igen ved at vise dem relevante annoncer, når de bruger andre enheder.

Denne artikel præsenterer fordelene ved remarketing og de forskellige typer AdWords-remarketingkampagner.

Fordele

Uanset om du ønsker at fremme salgsaktiviteterne, forøge antallet af registreringer eller skabe opmærksomhed om dit brand, kan remarketing være en strategisk del af din annoncering.

• Adgang til folk, når de er mest tilbøjelige til at købe: Du kan nå ud til personer, der har interageret med din virksomhed. Du kan annoncere til dem, når de søger, når de besøger andre websites, og når de bruger andre mobilapps.
  • Lister, der fokuserer på din annoncering: Opret remarketinglister til specifikke tilfælde. Du kan f.eks. oprette en liste, der er målrettet mod personer, der har føjet noget til deres indkøbsvogn, men som ikke har gennemført en transaktion.
  • Stor rækkevidde: Du kan nå ud til folk på dine remarketinglister på tværs af enheder, når de browser på de mere end to millioner websites og mobilapps.
  • Effektiv prissætning: Du kan oprette yderst effektive remarketingkampagner med automatisk budgivning. Beregning af bud i realtid finder det optimale bud for den person, der ser din annonce, og hjælper dig med at vinde annonceauktionen til den bedst mulige pris. Der er ingen yderligere omkostninger ved at bruge Googles auktion.
  • Let oprettelse af annoncer: Producér tekst-, billed- og videoannoncer gratis med Annoncegalleri. Kombiner en dynamisk remarketingkampagne med layouts fra annoncegalleriet, så der vises skalerede versioner af de smukke annoncer fra alle dine produkter eller tjenester.
  • Kampagnestatistik: Du får rapporter om, hvordan dine kampagner klarer sig, hvor dine annoncer vises, og hvilken pris du betaler.
  • Hjælp kunderne med at finde dig: Vis annoncer til tidligere besøgende, der aktivt leder efter din virksomhed på Google Søgning.

Måder at gennemføre remarketing på med Google AdWords

• Standardremarketing: Vis annoncer til dine tidligere besøgende, mens de besøger websites og apps på Displaynetværket. Få flere oplysninger
  • Dynamisk remarketing: Boost dine resultater med dynamisk remarketing, hvilket løfter remarketing op på næste niveau med annoncer, der indeholder produkter eller tjenester, som folk har set på dit website eller i din app. Få flere oplysninger
  • Remarketinglister til søgeannoncer: Vis annoncer til dine tidligere besøgende, når de foretager opfølgende søgninger på Google efter det, de har brug for, efter at de har forladt dit website. Få flere oplysninger
  • Videoremarketing: Vis annoncer til personer, der har interageret med dine videoer eller din YouTube-kanal, mens de bruger YouTube og benytter videoer, websites og apps på Displaynetværket. Få flere oplysninger
  • Remarketing baseret på kundelister: Med Kundematch kan du uploade lister med kontaktoplysninger, som dine kunder har givet dig. Når disse personer er logget ind på Google, kan du vise dem annoncer i forskellige Google-produkter.