Løs problemet med en afvist annonce eller udvidelse

Hvis din annonce eller udvidelse afvises, betyder det, at den ikke kører, da den ikke overholder vores AdWords-annonceringspolitikker.

Denne artikel beskriver, hvordan du finder ud af, hvorfor din annonce eller udvidelse blev afvist, og hvordan du foretager eventuelle nødvendige ændringer.

Vejledning

Vælg den AdWords-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

Løs problemerne med dine afviste annoncer

Klik på Vejled mig for at gå til de afviste annoncer på din konto, eller læs anvisningerne nedenfor.
Vejled mig

Trin 1: Find ud af, hvorfor din annonce eller udvidelse blev afvist

Du kan finde ud af, hvilke annoncer eller udvidelser der er blevet afvist og hvorfor, ved at se i kolonnen "Status". Hold markøren over den hvide taleboble Boble for annonceafvisning ud for "Afvist", og klik på afvisningsårsagen for at få flere oplysninger om den pågældende politik.

How to fix a disapproved ad in AdWords
Tip! Aktiver kolonnen "Politikdetaljer" på din konto for at se den pågældende politik og et link til oplysninger om, hvordan du løser problemet. Se, hvordan du aktiverer kolonnen "Politikdetaljer".

Hvis du mener, at din annonce blev afvist ved en fejl, og at den overholder AdWords-politikkerne, kan du automatisk indsende din annonce til fornyet gennemgang ved blot at ændre annonceteksten en lille smule og gemme ændringen. Linket "Genindsend min kampagne til gennemgang" sender hele kampagnen til gennemgang og fungerer kun for webadresserelaterede politikker. Vær desuden opmærksom på, at når du ændrer og sender en annonce til fornyet gennemgang, nulstilles annoncens tilknyttede statistik.

Sådan får du vist alle dine afviste annoncer på én gang
Hvis du har en stor konto med mange annoncer, kan det være nyttigt at bruge filtre for at finde alle dine afviste annoncer:
  1. Gå til fanen Annoncer på din konto.
  2. Klik på Filter, som du finder over statistiktabellen.
  3. Vælg Opret filter.
  4. Vælg Godkendelsesstatus i den første rullemenu.
  5. Fjern markeringen af alle afkrydsningsfelter undtagen afkrydsningsfeltet Afvist.
  6. Markér afkrydsningsfeltet Gem filter, hvis du har planer om at bruge dette filter igen senere.
  7. Klik på Anvend.

Tabellen opdateres automatisk til at vise alle dine afviste annoncer.

Trin 2: Foretag ændringer af din annonce eller udvidelse

Har du et suspenderet website? Hvis dit website blev suspenderet på grund af overtrædelser af en politik, skal du lære, hvordan du retter dit website før du sender dine annoncer til fornyet gennemgang.

Når du skal opdatere en afvist annonce eller udvidelse, skal du læse politikken grundigt og derefter foretage ændringer, så den overholder politikken.

Sådan redigerer du din annonce eller udvidelse:

1. Gå til fanen Annoncer eller Annonceudvidelser på din konto.
  2. Hold markøren over den annonce eller udvidelse, du ønsker at redigere. Klik på blyantikonet, hvorefter du kan foretage redigeringerne lige her.
  3. Rediger annoncen eller udvidelsen, så den overholder alle vores politikker, og klik derefter på Gem. Bemærk! Hvis ikke du foretager ændringer, sendes annoncen eller udvidelsen ikke til fornyet gennemgang.
  4. Din annonce eller udvidelse sendes automatisk til os til fornyet gennemgang.
    Send ikke dine annoncer til gennemgang, før du er sikker på, at overtrædelserne er løst. Dette er vigtigt, da din AdWords-konto kan blive suspenderet, og dine annoncer dermed ikke længere vises, hvis dine annoncer, søgeord eller websites gentagne gange afvises for at overtræde vores annonceringspolitikker. Hvis du er sikker på, at overtrædelsen skyldes en fejl fra vores side, er du velkommen til at kontakte os. Bemærk dog, at hvis vores gennemgang bekræfter, at din annonce faktisk krænker vores politikker, bliver du nødt til at løse problemet og indsende den igen, hvilket betyder, at du må vente endnu længere på, at din annonce bliver vist.

Bemærk! Når du redigerer din annonce eller udvidelse, er det det samme som at fjerne den oprindelige og oprette en ny, så eventuelle tilknyttede statistikker nulstilles. Du kan stadig se din oprindelige effektivitetsstatistik ved at vælg Alle på rullemenuen "Alle undtagen fjernede kampagner" over statistiktabellen.

Sådan løser du problemer med landingssiden eller webadressen for en hel kampagne

Hvis dine annoncer er blevet blev afvist på grund af problemer med landingssiden eller webadressen, kan du muligvis bruge et link på din konto til at genindsende alle kvalificerede annoncer i hele kampagnen. Hvis f.eks. dine annoncer oprindeligt blev afvist, fordi din landingsside midlertidigt var nede, kan du bruge denne funktion til at genindsende den pågældende kampagne, når din webside er oppe at køre igen.

Bemærk, at denne mulighed kun er tilgængelig for annoncer, der er blevet afvist på grund af bestemte problemer med dit website eller webadresser.

Sådan indsender du hele kampagner til fornyet gennemgang
  1. Gå til fanen Annoncer på din konto.
  2. Se på kolonnen "Status", og hold markøren over den hvide taleboble Boble for annonceafvisning ved siden af ​​"Afvist".
  3. Klik på "Genindsend min kampagne til gennemgang". Husk, at dette link kun vises, hvis din annonce blev afvist pga. problemer med din landingsside eller webadresser.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at genindsende de kvalificerede, afviste annoncer i den pågældende kampagne.

Trin 3: Vent på, at din annonce eller udvidelse gennemgås

Når du redigerer og gemmer din annonce eller udvidelse, indsendes den automatisk til gennemgang hos os. Kolonnen Status ændres fra "Afvist" til "Under gennemgang".

Vi gennemgår de fleste annoncer inden for én hverdag. Det kan dog tage længere tid, da nogle annoncer kræver en mere detaljeret gennemgang. Når vi gennemgår din annonce, opdateres dens status til dens aktuelle godkendelsesstatus. Vær derfor lidt tålmodig, hvis det tager længere end én arbejdsdag at gennemgå din annonce. Vi gennemgår din annonce, så hurtigt vi kan. Hvis der går flere dage, er du også velkommen til at kontakte os.