Möjliggöra ohederligt beteende

Display & Video 360-användare måste följa denna Google Ads-policy. Fler begränsningar finns i hjälpcentret för Display & Video 360.

Vi värdesätter ärlighet och rättvisa och tillåter inte marknadsföring av produkter eller tjänster som främjar oärligt beteende.

Nedan följer exempel på vad du bör undvika i dina annonser. Läs om vad som händer om du bryter mot våra policyer.

Möjliggöra ohederligt beteende

Följande är inte tillåtet:

Produkter eller tjänster som hjälper användare att vilseleda andra

Exempel (ej uttömmande): framställning av falska eller felaktiga dokument som pass eller diplom, försäljning av nummer (t.ex. identifikationsnummer för att ansöka om kredit) som efterliknar utseendet på nationella identifikationsnummer, tjänster som förmedlar inkludering av kunder som auktoriserade användare i kreditgränser, hjälpmedel för att klara drogtest, tjänster för akademiska uppsatser och tentamina, försäljning av falsk användaraktivitet i form av ogiltiga klick, recensioner eller rekommendationer i sociala medier

Produkter eller tjänster som gör det möjligt för en användare att få obehörig åtkomst till (eller göra obehöriga ändringar i) system, enheter eller egendomar

Exempel (ej uttömmande)​: Hackningstjänster, stjäla kabel, radarstörsändare, ändra trafiksignaler, teleavlyssning

Produkter eller tjänster som gör det möjligt för en användare att spåra eller övervaka en annan person eller dennas aktivitet utan personens tillstånd

Exempel (inte uttömmande): Spionprogram och teknik som används för intim övervakning av partner, inklusive men inte begränsat till spionprogram/skadlig programvara som gör det möjligt att övervaka sms, telefonsamtal eller webbhistorik, GPS-spårare som specifikt marknadsförs för att spionera på eller spåra personer utan deras medgivande, marknadsföring av övervakningsutrustning (t.ex. kameror, ljudinspelare, instrumentpanelskameror, barnövervakningskameror) som marknadsförs i det uttryckliga syftet att spionera.

Här ingår inte (a) privata utredningstjänster (b) produkter och tjänster avsedda att hjälpa föräldrar att lokalisera sina minderåriga barn samt privata utredningstjänster.

Överträdelser av denna policy resulterar i att kontot stängs av omedelbart utan föregående varning. En varning utfärdas minst sju dagar innan kontot stängs av. Läs mer om avstängda konton.

Hjälp

Kontakta supportteamet på Google Ads om du har frågor om våra policyer.