Muliggørelse af bedragerisk adfærd

Vi værdsætter ærlighed og retfærdighed, så vi tillader ikke promovering af produkter eller tjenester, der er designet til at fremme bedragerisk adfærd.

Her er nogle eksempler på, hvad du skal undgå i dine annoncer. Få oplysninger om konsekvenserne af at overtræde vores politikker.

Muliggørelse af bedragerisk adfærd

Produkter eller tjenester, der hjælper brugere med at vildlede andre

Eksempler: Oprettelse af falske dokumenter såsom pas eller eksamensbeviser, hjælpemidler til at bestå narkotikatests, tjenester til forfattelse af akademiske opgaver eller beståelse af eksamener, salg af forfalsket brugeraktivitet i form af ugyldige klik, anmeldelser eller anbefalinger på sociale medier

Produkter eller tjenester, der gør det muligt for en bruger at få uautoriseret adgang til systemer, enheder eller ejendom (eller foretage uautoriserede ændringer af disse)

Eksempler: Hackingtjenester, uautoriseret visning af kabel-tv-signaler, radarjammere, skift af trafiklys, aflytning af telefoner og lignende

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik, hører vi gerne fra dig:
Kontakt Google Ads Support