Forfalskede varer

Display & Video 360-brugere skal overholde denne Google Ads-politik. Gå til Hjælp til Display & Video 360 for at se yderligere begrænsninger.

Google Ads forbyder salg eller promovering af forfalskede varer. Forfalskede varer er udstyret med et varemærke eller logo, der er identisk med eller i det væsentlige ikke kan skelnes fra en andens varemærke. Forfalskede varer efterligner produktets mærkeegenskaber i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt fra ​​varemærkeindehaveren. Denne politik gælder indholdet af dine annonce og dit website eller din app.

Se, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Hvis du er bekymret over annoncer, der fremmer salget af forfalskede varer, kan du indsende en klage.

Forfalskede varer

Følgende er ikke tilladt:

Produkter, der beskrives som kopier, efterligninger, imitationer, kloner, falske produkter eller lignende ved henvisning til et brandnavn i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt tilhørende brandindehaveren

Uægte produkter, der efterligner brandelementer i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt

Eksempler (ikke-udtømmende): Ikke-autentiske produkter med brandnavnets etiketter eller logoer

Vi ser med stor alvor på overtrædelser af denne politik. En grov overtrædelse af Google Ads-politikkerne er en overtrædelse, der er så alvorlig, at den er ulovlig eller kan være skadelig for vores brugere. Når vi skal afgøre, om annoncører eller websites har overtrådt politikken, gennemgår vi oplysninger fra flere kilder, heriblandt annoncørens annonce, website og konti samt kilder fra tredjepart.  Hvis vi finder overtrædelser af denne politik, suspenderer vi dine Google Ads-konti, når vi opdager det og uden forudgående varsel, og du kan ikke længere annoncere hos os. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring. Vi genopretter kun konti i de tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, og når der er god grund til det, så det er vigtigt, at du tager dig god tid og er grundig, nøjagtig og ærlig. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Yderligere oplysninger

Google Ads-politik vedrørende forfalskede varer og varemærker

Vores politik vedrørende forfalskede varer gælder for de faktiske produkter, der promoveres på websitet eller i appen, hvorimod vores politik vedrørende varemærker gælder for brugen af varemærker i annoncetekst eller søgeord (under bestemte omstændigheder) i selve annoncen.

Forfalskede varer og DMCA/ophavsret/piratvarer på Google Ads

Personer, der fremstiller forfalskede varer, efterligner varemærkets brandelementer frem for at kopiere selve produktet (software, bøger, kunst, film osv.).

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores politikker, behøver du kun give os besked: Kontakt Google Ads-support