YouTube-kanavaan linkitetyn AdSense for YouTube ‑tilin päivittäminen mainosten näyttämiseksi omalla sivustolla

Jos olet YouTube-kumppani ja sinulla on YouTube-kanavaan linkitetty AdSense for YouTube ‑tili, sinun on haettava AdSense-tiliä, jos haluat kaupallistaa myös oman sivustosi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luoda uutta tilinumeroa, vaan voit hakea AdSense for YouTube ‑tilin laajentamista samaa maksunsaajan nimeä käyttäväksi AdSense-tiliksi. Tämä edellyttää, että täytät ehdot mainosten näkymiselle omilla sivustoillasi. Huomaa, että AdSense-käytäntöjen mukaan kullakin julkaisijalla voi olla vain yksi tili.

Vinkki: Jos AdSense for YouTube ‑tilisi on jo päivitetty, sivusto on vain lisättävä sivustolistaan. AdSense tarkistaa sivuston ja ilmoittaa, kun mainosten näkyminen sivustolla voi alkaa. Jos AdSense-tilillä ei näy Sivustot-sivua, sinun on päivitettävä AdSense for YouTube ‑tilisi AdSense-tiliksi.

AdSense for YouTube ‑tilin päivittäminen

1. Siirry osoitteeseen https://adsense.google.com/start/.
  2. Klikkaa Aloita.
  3. Käytä kirjautumisessa Google-tilillä, joka on liitetty AdSense for YouTube ‑tiliisi.
  4. Klikkaa Jatka.
  5. Lisää sen sivuston URL-osoite, jolla haluat näyttää mainoksia.Lue lisää URL-osoitteen lisäämisestä.

Jos haluat lisätä sivustosi myöhemmin, jätä tämä kenttä tyhjäksi ja valitse Minulla ei vielä ole sivustoa.

6. Valitse, haluatko saada AdSenselta räätälöityjä ohjeita ja kehitysehdotuksia.
    Suosittelemme, että valitset Kyllä, niin voimme auttaa sinua hyödyntämään AdSensea parhaalla mahdollisella tavalla. Voit muuttaa yhteystietoasetuksiasi myöhemmin.
  7. Klikkaa Aloita AdSensen käyttö.
  8. Päivitä tilisi seuraamalla alla olevia ohjeita. Voit tehdä nämä asiat missä tahansa järjestyksessä.

Seuraavaksi tarkistamme, että maksutietosi ovat oikein ja että koko sivustosi on AdSense-ohjelmakäytäntöjen mukainen. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun tilisi on aktivoitu. Tämä kestää yleensä muutaman päivän, mutta joissakin tapauksissa tähän voi kulua 2–4 viikkoa. Sen jälkeen voit alkaa mainostaa sivustollasi ja ansaita rahaa. Jos olet jo laittanut Automaattiset mainokset päälle, sivustollasi alkaa näkyä mainoksia.