Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Opgrader AdSense til YouTube-kontoen, der er knyttet til din YouTube-kanal, for at vise annoncer på dit eget website

Hvis du er YouTube-partner, og du har en AdSense til YouTube-konto, der er knyttet til din YouTube-kanal, skal du ansøge om en AdSense-konto, hvis du også vil tjene penge på dit eget website. Du behøver dog ikke at oprette et nyt kontonummer. Du kan blot ansøge om at udvide din AdSense til YouTube-konto til en AdSense-konto under samme betalingsmodtagernavn, under forudsætning af at du opfylder kriterierne for at kunne vise annoncer på dine egne websites for at få flere oplysninger. Bemærk! I henhold til AdSense-politikkerne er det kun tilladt at have én AdSense-konto pr. udgiver.

Tip! Hvis din AdSense til YouTube-konto allerede er blevet opgraderet, skal du bare føje dit website til din liste over websites. AdSense gennemgår dit website og giver dig besked, når det er klar til annoncevisning. Hvis du ikke kan se siden Websites på din AdSense-konto, skal du opgradere din AdSense til YouTube-konto til en AdSense-konto.

Opgrader din AdSense til YouTube-konto

1. Gå til https://adsense.google.com/start/.
  2. Klik på Kom godt i gang.
  3. Log ind med den Google-konto, der er knyttet til din AdSense til YouTube-konto.
  4. Klik på Fortsæt.
  5. Angiv webadressen på det website, du vil vise annoncer på. Få flere oplysninger om, hvordan du angiver webadressen.

Hvis du vil tilføje dit website senere, skal du lade feltet stå tomt og vælge Jeg har ikke et website endnu.

6. Vælg, om du vil have tilsendt tilpasset hjælp og tilpassede forslag til effektivitetsforbedringer fra AdSense.
    Vi anbefaler, at du vælger Ja, så vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af AdSense. Du kan ændre dine kontaktindstillinger senere.
  7. Klik på Begynd at bruge AdSense.
  8. Udfør nedenstående opgaver for at opgradere din konto. Opgaverne kan udføres i vilkårlig rækkefølge.

Når du er færdig, gennemgår vi dine betalingsoplysninger for at sikre, at de er korrekte, og hele dit website for at tjekke, at det overholder AdSense-programpolitikkerne. Vi sender dig en mail, når din konto er fuldt aktiveret. Dette tager normalt nogle få dage, men i nogle tilfælde kan det tage 2-4 uger. Du kan derefter konfigurere annoncevisning på dit website og begynde at tjene penge. Hvis du allerede har slået Automatiske annoncer til, vises der annoncer på dit website.