Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Actualitzar un compte d'AdSense per a YouTube enllaçat a un canal de YouTube per mostrar anuncis en un lloc web

Si sou un partner de YouTube i teniu un compte d'AdSense per a YouTube enllaçat al vostre canal de YouTube, heu de sol·licitar un compte d'AdSense si també voleu monetitzar el vostre lloc web. Tanmateix, no cal que creeu un número de compte nou, només cal que sol·liciteu ampliar el compte d'AdSense per a YouTube a un compte d'AdSense amb el mateix nom de beneficiari, sempre que compliu els criteris per poder mostrar anuncis als vostres llocs web. Tingueu present que les polítiques d'AdSense només permeten un compte d'AdSense per editor.

Consell: si el vostre compte d'AdSense per a YouTube ja s'ha actualitzat, només cal que afegiu el vostre lloc web a la llista de llocs web. AdSense el revisarà i us avisarà quan estigui preparat per mostrar anuncis. Si no veieu la pàgina Llocs web al vostre compte d'AdSense, heu d'actualitzar el compte d'AdSense per a YouTube a un compte d'AdSense.

Actualitzar un compte d'AdSense per a YouTube

1. Aneu a https://adsense.google.com/start/.
  2. Feu clic a Comença.
  3. Inicieu la sessió amb el Compte de Google associat al compte d'AdSense per a YouTube.
  4. Feu clic a Continua.
  5. Introduïu l'URL del lloc web en què vulgueu mostrar anuncis. Obteniu més informació sobre com podeu introduir l'URL.

Si voleu afegir el lloc web més endavant, deixeu aquest camp en blanc i seleccioneu Encara no tinc cap lloc web.

6. Trieu si voleu que AdSense us enviï ajuda personalitzada i suggeriments de rendiment.
    Us recomanem que trieu per poder-vos ajudar a treure més profit d'AdSense. Podeu canviar la configuració de contacte més endavant.
  7. Feu clic a Comença a utilitzar AdSense.
  8. Completeu les tasques següents per actualitzar el compte. Podeu completar-les en qualsevol ordre.

En acabat revisem la informació de pagament per assegurar-nos que sigui correcta, així com tot el lloc web per comprovar que compleixi les polítiques del programa d'AdSense. Us enviarem un correu electrònic quan el compte estigui totalment activat. Aquest procés sol durar pocs dies, però en alguns casos pot allargar-se de dues a quatre setmanes. A continuació, ja podreu configurar anuncis al lloc web i començar a guanyar diners. Si ja heu activat l'opció Anuncis automàtics, es començaran a mostrar anuncis al lloc web.