Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Registrering og aktivering

Aktiver AdSense-kontoen din

Når du har opprettet AdSense-kontoen din, må du aktivere den slik at du kan vise annonser på nettstedet ditt og tjene penger.

How to activate your AdSense account?

Prosessen for kontoaktivering

På AdSense-startsiden finner du en liste over oppgaver som må fullføres før vi kan aktivere kontoen din. Du kan fullføre disse oppgavene i en hvilken som helst rekkefølge.

Når du er ferdig, gjennomgår vi betalingsopplysningene dine for å sikre at de er korrekte. Vi gjennomgår også hele nettstedet ditt for å påse at det er i tråd med programretningslinjene for AdSense. Vi sender deg en e-post når kontoen din er fullstendig aktivert. Dette tar som regel et par dager, men i enkelte tilfeller kan det gå to–fire uker. Du kan så konfigurere annonser på nettstedet ditt og begynne å tjene penger. Hvis du allerede har slått på automatiske annonser, blir det snart vist annonser på nettstedet ditt.

Tips: Mens du venter på at AdSense skal aktivere kontoen din, kan du gjøre klar personvernreglene for nettstedet ditt. Det er viktig å sørge for at du overholder personvernbestemmelser (f.eks. California Privacy Rights Act (CPRA) og EUs personvernforordning (GDPR)) før du begynner å vise annonser til brukerne dine.

Tips til kontoaktivering

Betalinger

• Skriv inn hele navnet ditt akkurat som det vises på bankinformasjonen din.
  • Oppgi den fullstendige postadressen til bankkontoen din, inkludert postnummeret, slik at du kan få betalt.
  • Oppgi et gyldig telefonnummer.

Annonser

• Du kan velge å slå på automatiske annonser, slik at annonsene vises på nettstedet ditt så snart kontoen er aktivert.

Nettsteder

• Nettstedet ditt må være aktivt og ha nok innhold til at ekspertene våre kan evaluere det. Hvis nettstedet er under utvikling, ikke kan lastes inn eller er vanskelig å navigere på, kan vi ikke aktivere kontoen.
  • Pass på at du oppgir riktig nettadresse når du oppretter AdSense-kontoen din.
  • Se gjennom nettstedet ditt for å sikre at det samsvarer med programretningslinjene våre.
  • Kopiér koden nøyaktig slik den vises på startsiden for AdSense.
  • Lim inn koden mellom <head>- og </head>-taggene til en side som har innhold og regelmessig trafikk.
Merk: Du har 6 måneder på deg til å aktivere kontoen. Hvis du ikke har aktivert kontoen etter 6 måneder, blir den deaktivert.

Dette skjer hvis vi ikke kan aktivere kontoen

Hvis vi ikke kan aktivere kontoen din, sender vi en e-post for å forklare årsaken og hva du må gjøre for å løse problemene. Finn ut mer om hva du må gjøre hvis AdSense ikke kan aktivere kontoen din.