Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

AdSense-tilin aktivoiminen

Kun olet luonut AdSense-tilin, se on aktivoitava, jotta mainokset voivat näkyä sivustollasi ja voit ansaita rahaa.

How to activate your AdSense account?

Tilin aktivointiprosessi

AdSensen etusivulta näet, mitä sinun on tehtävä, ennen kuin voimme aktivoida tilin. Voit tehdä nämä asiat missä tahansa järjestyksessä.

Seuraavaksi tarkistamme, että maksutietosi ovat oikein ja että koko sivustosi on AdSense-ohjelmakäytäntöjen mukainen. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun tilisi on aktivoitu. Tämä kestää yleensä muutaman päivän, mutta joissakin tapauksissa tähän voi kulua 2–4 viikkoa. Sen jälkeen voit alkaa mainostaa sivustollasi ja ansaita rahaa. Jos olet jo laittanut Automaattiset mainokset päälle, sivustollasi alkaa näkyä mainoksia.

Vinkki: Sillä aikaa, kun AdSense aktivoi tiliäsi, voit valmistella sivustosi tietosuojan. On tärkeää varmistaa, että yrityksesi noudattaa yksityisyyteen liittyviä säädöksiä, kuten Kalifornian tietosuojalakia (California Privacy Rights Act, CPRA) ja yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR), ennen kuin mainoksesi alkavat näkyä käyttäjille.

Tilin aktivointiin liittyviä vinkkejä

Maksut

• Lisää koko nimesi juuri siinä muodossa, jossa se on pankkitilisi tiedoissa.
  • Lisää pankkitilisi tiedoissa oleva täydellinen postiosoitteesi (myös postinumero), jotta voit vastaanottaa maksuja.
  • Lisää hyväksyttävä puhelinnumero.

Mainokset

• Suosittelemme laittamaan Automaattiset mainokset päälle, jotta mainokset näkyvät sivustollasi heti tilin aktivoinnin jälkeen.

Sivustot

• Sivustosi on oltava julkaistu ja sillä on oltava riittävästi sisältöä, jotta asiantuntijamme voivat arvioida sen. Emme voi aktivoida tiliäsi, jos sivusto on keskeneräinen, ei lataudu tai jos sivustolla liikkuminen on hankalaa.
  • Varmista, että olet lisännyt oikean URL-osoitteen AdSense-tiliä luodessasi.
  • Varmista, että sivustosi on ohjelmakäytäntöjemme mukainen.
  • Kopioi koodi juuri sellaisena kuin se näkyy AdSensen etusivulla.
  • Liitä koodi <head>- ja </head>-tagien väliin sivulla, jolla on sisältöä ja säännöllistä liikennettä.
Huom. Sinulla on kuusi kuukautta aikaa aktivoida tilisi. Jos et ole aktivoinut tiliäsi kuuteen kuukauteen, tilisi poistetaan käytöstä.

Entä jos tilin aktivointi epäonnistuu?

Jos emme voi aktivoida tiliäsi, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa kerromme, mistä tämä johtui ja mitä voit tehdä asian korjaamiseksi. Lue lisää siitä, mitä voit tehdä, jos AdSense-tiliäsi ei voida aktivoida.