Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Registre i activació

Activar un compte d'AdSense

Després de crear un compte d'AdSense, heu d'activar-lo per poder mostrar anuncis al vostre lloc web i guanyar diners.

How to activate your AdSense account?

Procés d'activació del compte

La pàgina d'inici d'AdSense té una llista de tasques que heu de completar abans que puguem activar el compte. Podeu completar-les en qualsevol ordre.

En acabat revisem la informació de pagament per assegurar-nos que sigui correcta, així com tot el lloc web per comprovar que compleixi les polítiques del programa d'AdSense. Us enviarem un correu electrònic quan el compte estigui totalment activat. Aquest procés sol durar pocs dies, però en alguns casos pot allargar-se de dues a quatre setmanes. A continuació, ja podreu configurar anuncis al lloc web i començar a guanyar diners. Si ja heu activat l'opció Anuncis automàtics, es començaran a mostrar anuncis al lloc web.

Consell: mentre espereu que AdSense activi el compte, podeu enllestir la privadesa del lloc web. És important que us assegureu que compliu la normativa de privadesa, com ara la Llei de drets de privadesa de Califòrnia (CPRA) i el Reglament general de protecció de dades (RGPD), abans de començar a mostrar anuncis als usuaris.

Consells d'activació del compte

Pagaments

• Introduïu el vostre nom complet tal com es mostra a la informació bancària.
  • Proporcioneu l’adreça postal completa del compte bancari, inclòs el codi postal, per tal que pugueu rebre el pagament.
  • Proporcioneu un número de telèfon vàlid.

Anuncis

• Plantegeu-vos activar l'opció Anuncis automàtics perquè es mostrin anuncis al lloc web tan bon punt s'activi el compte.

Llocs web

• El lloc web ha d'estar publicat i tenir contingut suficient perquè els nostres especialistes el puguin avaluar. Si el lloc web està en construcció, no es carrega o és difícil navegar-hi, no podem activar el vostre compte.
  • Assegureu-vos que heu proporcionat l'URL correcte en crear el compte d'AdSense.
  • Reviseu el lloc web per assegurar-vos que compleix les polítiques del programa.
  • Copieu el codi tal com es mostra a la pàgina d'inici d'AdSense.
  • Enganxeu el codi entre les etiquetes <head> i </head> d'una pàgina que tingui contingut i rebi trànsit regularment.
Nota: teniu 6 mesos per completar els passos a fi d'activar el compte. Si passats 6 mesos no heu activat el compte, es desactivarà.

Si no podem activar el compte

Si no podem activar el compte, us enviarem un correu electrònic per explicar-vos per què i els passos que podeu seguir per solucionar els problemes. Obteniu més informació sobre què cal fer si AdSense no pot activar un compte.