AdMob, YouTube og Blogger

Sådan tjener du penge på YouTube

Hvis du vil tjene penge på YouTube, skal du ansøge om og godkendes til at være med i YouTubes partnerprogram (YPP). Få flere oplysninger.

Der er et par ting, du skal vide

• Vi vil ikke fortælle dig, hvad du kan lave af indhold på YouTube, men vi har et ansvar over for vores seere, youtubere og annoncører. Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, har du mulighed for at tjene penge via YouTube, og derfor forventer vi, at du udviser større ansvarlighed.
  • For at sikre os, at vi belønner gode youtubere, gennemgår vi din kanal, før din deltagelse i YouTubes partnerprogram accepteres. Vi gennemgår også løbende kanaler for at sikre, at du overholder alle vores politikker og retningslinjer.
  • Din indtjening fra YouTube kan være skattepligtig. Få flere oplysninger nedenfor.

Måder, du kan tjene penge på med YouTubes partnerprogram

Du kan muligvis tjene penge på YouTube med disse funktioner:

• Annonceomsætning: Få annonceomsætning fra display-, overlejrings- og videoannoncer.
  • Kanalmedlemskaber: Dine medlemmer foretager faste månedlige betalinger for særligt fryns, som du tilbyder.
  • Merchandisehylde: Dine fans kan finde og købe officielt merchandise, der vises på dine afspilningssider.

Hver funktion har sine egne kvalifikationskrav foruden kravene til antal abonnenter og visninger. Hvis vores kontrollanter mener, at din kanal eller video ikke er kvalificeret, kan du muligvis ikke aktivere en bestemt funktion. Disse ekstra grænser eksisterer af to primære årsager. For det første skal vi opfylde de juridiske krav alle de steder, hvor funktionen er tilgængelig. For det andet vil vi gerne belønne gode youtubere, så vi må sikre os, at vi har nok kontekst om din kanal – hvilket generelt set betyder, at vi har brug for at se mere indhold.

Husk, at vi løbende gennemgår kanaler for at sikre, at indholdet er i overensstemmelse med vores politikker.

Minimumskrav til aktivering af funktioner til indtægtsgenerering

Husk, at der til hver funktion hører separate krav. Nogle funktioner er måske ikke tilgængelige for dig på grund af lokale juridiske krav.

Når din deltagelse i YouTubes partnerprogram er blevet accepteret, kan du få adgang til disse indtjeningsfunktioner:

Krav
Annonceomsætning

Kanalmedlemskaber

• Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have mere end 30.000 abonnenter
Merchandisehylde
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have mere end 10.000 abonnenter
Super Chat og Super Stickers
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal bo i et land/område, hvor Super Chat er tilgængelig
YouTube Premium-omsætning Du skal oprette indhold, der ses af en YouTube Premium-abonnent

Din YouTube-indtjening og skattepligt

At tjene penge på YouTube er en fantastisk måde at blive belønnet for at skabe godt, engagerende indhold på platformen. Men husk, at du kan være forpligtet til at betale skat i dit opholdsland af penge, du tjener på indtægtsgenererende videoer på YouTube. Tjek hos dine lokale skattemyndigheder for at få flere oplysninger.

Spekulerer du over, om din kanal er klar til at tjene penge? Tag YPP-kurset på Creator Academy for at få flere oplysninger om indtægtsgenerering på YouTube.