Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Polítiques d'AdSense: guia d'iniciació

Volem que tots els editors que participen en el programa d'AdSense tinguin una relació llarga i profitosa amb Google. A fi d'aconseguir-ho, cal que us familiaritzeu amb les polítiques del programa d'AdSense. Com millor conegueu les nostres polítiques, més probable serà que totes les pàgines i llocs web en què mostreu anuncis de Google les compleixin plenament.

Per ajudar-vos a començar, a continuació hem destacat algunes de les polítiques més importants que s'infringeixen més sovint. Aquestes regles senzilles no són una llista completa de les nostres polítiques, però us ajudaran a mantenir el vostre compte en bon estat.

Clics i impressions

Els nostres especialistes supervisen atentament els clics i les impressions dels anuncis de Google mitjançant sistemes automatitzats i revisions humanes per tal de protegir els vostres interessos i els dels nostres anunciants. D'aquesta manera podem protegir els anunciants perquè no hagin d'assumir costos excessius. A continuació es descriuen algunes pràctiques que podeu seguir per assegurar-vos que el trànsit provinent dels vostres llocs web és de la millor qualitat possible:

• No feu clic als vostres propis anuncis de Google.
    Si voleu obtenir més informació sobre un dels anunciants que surten al vostre lloc web, introduïu l'URL de l'anunci directament a la barra d'adreces del navegador.

• No demaneu a ningú que faci clic als vostres anuncis de Google.
    Animar els usuaris a fer clic als vostres anuncis de Google està estrictament prohibit, sia de manera directa o indirecta, al vostre lloc web, en llocs web de tercers o per correu electrònic. Els usuaris han de fer clic als anuncis de Google perquè els interessen els serveis que anuncien, no per generar ingressos al vostre lloc web, per recaptar diners per una causa ni per obtenir cap tipus de recompensa.

• Trieu acuradament la ubicació dels anuncis.
    Els editors no han d'utilitzar mai trucs ni pràctiques enganyoses de cap tipus per aconseguir clics accidentals als anuncis. Assegureu-vos que els anuncis estiguin ben col·locats al vostre lloc web, lluny dels elements interactius, que no imitin el contingut que tinguin al voltant i que no figurin sota capçaleres enganyoses.
    • Deixeu espai suficient entre els anuncis i els controls de les pàgines. Per exemple, en un lloc web que inclogui jocs, procureu no col·locar els anuncis massa a prop dels controls dels jocs. En general, us recomanem que mantingueu una distància mínima de 150 píxels entre el reproductor flash i cada anunci.
    • No col·loqueu anuncis de contingut en pàgines intersticials, interfícies de jocs ni llocs web en què s'emetin vídeos en temps real. Si voleu obtenir guanys de la reproducció en continu de vídeo o de la interfície de jocs mitjançant anuncis, llegiu els articles AdSense per a vídeo i AdSense per a jocs o consulteu el Programa per a partners de YouTube.
  • Tingueu clar com es promociona el vostre lloc web.
    Els editors han de ser molt curosos a l'hora d'adquirir trànsit o de configurar les campanyes publicitàries amb tercers. Abans de contractar una xarxa publicitària, assegureu-vos que mai no publicarà el vostre lloc web en finestres emergents ni com a conseqüència de les accions d'aplicacions de programari. A més, recordeu que els editors que utilitzin publicitat en línia de qualsevol tipus han d'assegurar-se que compleixen les directrius de qualitat de la pàgina de destinació de Google.

• Utilitzeu Google Analytics.
    Si encara no utilitzeu Google Analytics, us recomanem que l'instal·leu per optimitzar i entendre millor el trànsit al vostre lloc web. Saber d'on prové aquest trànsit us ajudarà a treure el màxim profit del vostre lloc web. Obteniu més informació sobre Analytics al lloc web d'aquesta plataforma. També podeu mirar vídeos d'utilitat al canal de YouTube d'Analytics.

Directrius de contingut

Els editors són responsables del contingut que es mostra en totes les pàgines en què es publiquen els seus anuncis, fins i tot si es tracta de contingut creat per una altra persona, com en el cas de llocs web amb contingut generat per l'usuari.

Implementació d'anuncis

Un cop que es crea el codi al vostre compte, no s'ha de modificar ni col·locar en cap lloc que infringeixi les nostres polítiques d'emplaçament d'anuncis, com ara en finestres emergents, programari o llocs web que imitin Google.
  • No modifiqueu el codi d'AdSense.
    Un cop hàgiu generat el codi corresponent, us demanem que no en modifiqueu cap part ni canvieu el disseny, el comportament, la segmentació ni la publicació dels anuncis per cap motiu, tret que Google ho hagi autoritzat explícitament.

• No utilitzeu sol·licituds en finestres emergents ni instal·lacions de programari automàtiques.
    Google s'ha compromès a millorar l'experiència d'usuari a Internet, la qual cosa inclou fomentar els principis del programari. Els llocs web en què es mostren anuncis de Google no poden sol·licitar als usuaris que instal·lin programari a l'ordinador. Així mateix, els editors no poden canviar les pàgines d'inici del navegador, sia automàticament o mitjançant sol·licituds en finestres emergents.

• Respecteu les marques registrades de Google.
    Utilitzar entramats o imitar les pàgines de Google està estrictament prohibit per les directrius d'ús de les característiques de marca de Google. A més, els editors no poden utilitzar cap d'aquestes característiques, com ara marques registrades, logotips, pàgines web o captures de pantalla de Google, sense el consentiment previ de Google.

Compte o anuncis desactivats:

Si mai desactivem anuncis al vostre lloc web o al vostre compte, l'única manera que es tornin a activar és que compliu allò que us sol·licitem a la notificació per correu electrònic corresponent.

• Responeu adequadament i de seguida.
    Assegureu-vos que l'adreça electrònica associada al compte estigui actualitzada per si mai us hem d'escriure per algun motiu relacionat amb el vostre compte. Els editors han de llegir detingudament els missatges de correu electrònic que rebin de l'equip d'AdSense i reaccionar de seguida. Tanmateix, això no vol dir que ens hàgiu d'escriure. Si us notifiquem algun problema relacionat amb un lloc web, us demanem que també reviseu i corregiu totes les altres pàgines i llocs web per assegurar-vos que tota la vostra xarxa de llocs web compleixi totes les polítiques d'AdSense.
Comprovem constantment que els editors compleixin les polítiques del programa d'AdSense. Si considereu que un lloc web en què es mostren anuncis infringeix aquestes polítiques, feu-nos-ho saber.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.