Politikker

Begrænset annoncevisning

Hos Google gør vi en stor indsats for at opretholde et annonceøkosystem, der beskytter både annoncører, udgivere og brugere mod bedrageri og dårlige annonceoplevelser. Det betyder, at du kan risikere, at Google fastsætter en grænse for, hvor mange annoncer der må vises på din AdMob-konto. Det kan være en midlertidig begrænsning af annoncevisningen, indtil vi har vurderet kvaliteten af din trafik, eller det kan være en grænse, vi fastsætter, fordi vi har registreret problemer i form af ugyldig trafik på din AdMob-konto.

Begrænsningen af annoncevisning gælder kun for AdMob-netværket og altså ikke for kampagner med tredjepartsformidling, kampagner med egenannoncer og kampagner til direkte salg.

Hvis annoncevisningen på din konto er begrænset, kan du i det følgende få flere oplysninger om, hvad det betyder, og hvad du kan gøre.

Kontoen vurderes

Annoncevisningen på din konto er begrænset midlertidigt, mens vi vurderer kvaliteten af din trafik. Den aktuelle grænse opdateres automatisk i takt med vores gennemgang og kontrol af trafikken.

Hvad kan du gøre?

Du kan fortsætte med at udvikle indhold og udvide din målgruppe, mens vi vurderer trafikken på dit website. Du skal også sørge for at overholde AdMob-politikkerne og -begrænsningerne

Du har ubegrænset adgang til din konto, mens dette står på, og du kan se nærmere oplysninger om denne håndhævelse på kontoniveau i Politikcenter

Problemer i form af ugyldig trafik

Annoncevisningen på din konto er i øjeblikket underlagt en begrænsning på grund af problemer i form af ugyldig trafik. Den aktuelle grænse opdateres automatisk i takt med vores gennemgang og kontrol af trafikken.

Hvad kan du gøre?

Du har ubegrænset adgang til din konto, mens dette står på, og du kan se nærmere oplysninger om denne håndhævelse på kontoniveau i Politikcenter

Gennemgå AdMob-politikkerne og -begrænsningerne samt følgende ressourcer vedrørende ugyldig trafik:

Hvis vi registrerer ugyldig aktivitet på din konto eller konstaterer andre problemer, risikerer du, at din konto bliver genstand for yderligere håndhævelsesrelaterede tiltag eller deaktiveret permanent.