Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Politikker

Begrænset annoncevisning

Hos Google gør vi en stor indsats for at opretholde et annonceøkosystem, der beskytter både annoncører, udgivere og brugere mod bedrageri og dårlige annonceoplevelser. Det betyder, at du kan risikere, at Google fastsætter en grænse for, hvor mange annoncer der må vises på din AdMob-konto. Det kan være en midlertidig begrænsning af annoncevisningen, indtil vi har vurderet kvaliteten af din trafik, eller en grænse, vi fastsætter, fordi vi har registreret problemer i form af ugyldig trafik på din AdMob-konto.

Hvis annoncevisningen på din konto er begrænset, kan du i det følgende få flere oplysninger om, hvad det betyder, og hvad du kan gøre. Oplysninger om de mulige årsager til begrænset annoncevisning kan ses i vores vejledning vedrørende begrænset annoncevisning.

Udgivere er typisk underlagt denne begrænsning af annoncevisningen i under 30 dage, men i nogle tilfælde kan der gå længere tid.

Kontoen vurderes

Annoncevisningen på din konto er begrænset midlertidigt, mens vi vurderer kvaliteten af din trafik. Den aktuelle grænse opdateres automatisk i takt med vores gennemgang og kontrol af trafikken.

I dette tilfælde er det kun budgivningsannoncekilder på AdMob-netværket og tredjepartsnetværk, der bliver underlagt begrænset annoncevisning, og altså ikke vandfaldsannoncekilder fra tredjepart eller annoncekilder for kampagner med egenannoncer og kampagner til direkte salg.

Hvad kan du gøre?

Du kan fortsætte med at udvikle indhold og udvide din målgruppe, mens vi vurderer trafikken på dit website. Du skal også sørge for at overholde AdMob-politikkerne og -begrænsningerne

I mellemtiden har du stadig ubegrænset adgang til din konto, og du kan se oplysninger om denne håndhævelse på kontoniveau i Politikcenter

Appen er ikke klar til at vise annoncer

Snart skal alle nye apps igennem en gennemgang af, om de er parate, før de kan vise annoncer fuldt ud. Dette hjælper os med at skabe et sikkert og effektivt annonceøkosystem for både dig og dine annoncører. Under denne gennemgang kan apps have begrænset annoncevisning.

I sådanne tilfælde gælder begrænset annoncevisning for al annonceefterspørgsel i appen. Denne visningsgrænse gælder for individuelle apps. En af dine apps kan f.eks. være klar til at vise annoncer, mens en anden af dine apps muligvis ikke er klar til at vise annoncer.

Hvad kan du gøre?

Gennemgangen begynder automatisk, når din app er konfigureret korrekt i AdMob og knyttet til en understøttet butik. Gennemgangen tager normalt et par dage, men i nogle tilfælde har vi brug for mere tid til at evaluere din app. Du kan se statussen for din gennemgang og din apps annoncevisning på din AdMob-account.

Få flere oplysninger om afviste apps, og hvad du kan gøre for at gøre din app klar til at vise annoncer

Problemer med ugyldig trafik

Annoncevisningen på din konto er i øjeblikket underlagt en begrænsning på grund af problemer i form af ugyldig trafik. Den aktuelle grænse opdateres automatisk i takt med vores gennemgang og kontrol af trafikken.

I sådanne tilfælde gælder begrænset annoncevisning kun for AdMob-netværket, og altså ikke for tredjepartsformidling, egenannoncer og kampagner med direkte salg.

Hvad kan du gøre?

Du har stadig ubegrænset adgang til din konto, mens dette står på, og du kan se nærmere oplysninger om denne håndhævelse på kontoniveau i Politikcenter

Læs AdMob-politikkerne og -begrænsningerne samt følgende ressourcer vedrørende ugyldig trafik:

Hvis vi registrerer ugyldig aktivitet på din konto eller konstaterer andre problemer, risikerer du, at din konto bliver genstand for yderligere håndhævelsesrelaterede tiltag eller deaktiveret permanent.