Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Slå av brukerberegninger

For å slå av brukerberegningene må du fjerne tilknytningen mellom appen din og Firebase. Brukerberegningene slås så av automatisk. Det kan ta opptil en time før brukerberegningene er slått av. Vent i opptil et døgn før du ber om mer hjelp.

Slå av brukerberegninger for alle eller flere apper

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Apper i sidefeltet.
  3. Klikk på Alle apper.
  4. Klikk i avmerkingsboksen ved siden av appene du vil slå av brukerberegninger for, eller klikk i den øverste avmerkingsboksen for at alle appene skal velges automatisk.
  5. Klikk på Brukerberegninger
  6. Klikk på Slå av brukerberegninger.
Merk: Når du slår av brukerberegninger, blir ikke lenger data behandlet, men de blir samlet inn. Du kan når som helst slå på brukerberegninger for noen av eller alle appene dine.

Slå av brukerberegninger for enkeltapper

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Apper i sidefeltet.
  3. Klikk på navnet på appen. Merk: Hvis du ikke ser appen i listen over nylig brukte apper, klikker du på Se alle appene. Deretter klikker du på navnet på appen.
  4. Klikk på Appinnstillinger.
  5. Klikk på Skriv ny i Brukerberegninger-delen.
  6. Fjern avmerkingen i avmerkingsboksen.
  7. Klikk på Lagre.
  8. Klikk på Ferdig.
Merk: Når du slår av brukerberegninger, blir ikke lenger data behandlet, men de blir samlet inn. Du kan når som helst slå på brukerberegninger for noen av eller alle appene dine.