Raportit

Käyttäjämittarien poistaminen käytöstä

Jos haluat poistaa käyttäjämittarit käytöstä, sinun on poistettava sovelluksesi linkitys Firebasesta. Tällöin käyttäjämittarit poistetaan käytöstä automaattisesti. Käyttäjämittareiden käytöstä poistamiseen voi kulua tunti. Odota 24 tuntia, ennen kuin pyydät lisäapua.

Käyttäjämittarien poistaminen käytöstä kaikissa tai monissa sovelluksissa

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse Kaikki sovellukset.
  4. Valitse niiden sovellusten viereiset valintaruudut, joissa haluat poistaa käyttäjämittarit käytöstä, tai valitse ylhäällä oleva valintaruutu, niin kaikki sovellukset valitaan automaattisesti.
  5. Klikkaa Käyttäjämittarit
  6. Klikkaa Poista käyttäjämittarit käytöstä.
Huom. Jos käyttäjämittarit poistetaan käytöstä, datan prosessointi lopetetaan mutta sen keräystä jatketaan. Voit ottaa käyttäjämittarit koska tahansa uudelleen käyttöön kaikissa tai joissain sovelluksissasi.

Käyttäjämittarien poistaminen käytöstä yksittäisissä sovelluksissa

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Klikkaa sovelluksen nimeä. Huom. Jos sovellusta ei näy viimeisimpien sovellusten luettelossa, klikkaa Näytä kaikki sovellukset. Klikkaa sitten sovelluksen nimeä.
  4. Klikkaa Sovellusasetukset.
  5. Klikkaa Käyttäjämittarit-osiosta Kirjoita viesti.
  6. Poista valintaruudun valinta.
  7. Klikkaa Tallenna.
  8. Klikkaa Valmis.
Huom. Jos käyttäjämittarit poistetaan käytöstä, datan prosessointi lopetetaan mutta sen keräystä jatketaan. Voit ottaa käyttäjämittarit koska tahansa uudelleen käyttöön kaikissa tai joissain sovelluksissasi.