Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Brug af brugeraktivitetsrapporten

Inklusive tilgængelige filtre, dimensioner og metrics

Brugeraktivitetsrapporten giver dig et samlet overblik over dine apps. Den registrerer data om, hvordan brugerne interagerer, og hvordan din app genererer indtjening. Brug denne rapport til at:

1. Overvåge appens tilstand (hvor mange brugere anvender min app hver dag?)
  2. Forstå, hvordan ændringer påvirker din app (hvad er den samlede indtjening pr. bruger? Hvordan påvirker en nylig appudgivelse denne metric?)
  3. Identificere muligheder for at øge omsætningen (hvor mange annoncer ser en bruger hver dag for hvert format? Skal jeg øge dette antal?)
  4. Identificere muligheder for at forbedre appoplevelsen (hvor mange sessioner med appen har en bruger pr. dag? Hvordan kan jeg øge appengagementet?)
  5. Fejlfinding (svarer ændringer i omsætningen til ændringer i antallet af daglige aktive brugere eller antallet af annonceeksponeringer pr. dag?)

Bemærk! Hvis du vil bruge brugeraktivitetsrapporten, skal du installere den nyeste version af SDK for annoncer til Google Mobil (18.1.0 eller nyere til Android, 7.44 eller nyere til iOS) og aktivere brugermetrics

Hvis du vil se data for køb i appen for dine Android-apps, skal du:

Filtre

Funktionelt set skjuler filtre unødvendige eller uønskede data fra dine rapporter. Når du vælger et filter, definerer du, hvad du vil se i rapporten, og AdMob skjuler alt, der ikke matcher kriterierne i filtrene.

Følgende er tilgængeligt til denne rapport og gemte rapporter, som denne rapport er brugt som skabelon for:

Land

The ad mob interface showing the country filter in reports.

1. Sæt kryds i afkrydsningsfelterne ud for de regioner eller lande, du ønsker at filtrere efter. Klik på pilene for at få vist landene i hver region og få en mere granuleret filtrering.
  2. Klik på Anvend for at anvende filteret på din rapport.
  3. Hvis du vil tilføje endnu et filter, skal du klikke på Tilføj filter og vælge et.

Dimensioner

Funktionelt set afgør metrics, hvordan rapporten organiseres. Hvis du f.eks. vil se din fortjeneste fordelt på lande, kan du tilføje landedimensionen. Når du tilføjer nye dimensioner, omorganiseres og justeres dataene yderligere.

Følgende er tilgængeligt til denne rapport og gemte rapporter, som denne rapport er brugt som skabelon for:

• Dato: Se effektiviteten på dagsbasis.
  • Land: Se effektiviteten opdelt efter appbrugernes land.
  • Appversion: Se effektiviteten efter appversion. Hver appversion repræsenterer en appopdatering.

Metrics

Funktionelt set repræsenterer metrics de typer data eller værdier, som en rapport indeholder. De organiseres normalt i kolonner og indeholder tal eller procentsatser. Når der tilføjes dimensioner, beregnes metrics-værdierne igen ud fra den nye rækkefølge eller de nye grupperinger, som dimensionerne opretter. Når metrics tilføjes eller fjernes, tilføjes eller fjernes der en kolonne med oplysninger fra rapporten.

Følgende er tilgængeligt til denne rapport og gemte rapporter, som denne rapport er brugt som skabelon for:

Annonceindtjening

Din estimerede indtjening fra annonceomsætningen. Dette omfatter omsætning fra AdMob-netværket, dine annoncekilder af typen Budgivning og din estimerede omsætning fra tredjeparter.

Annonceindtjening / DAAS

Den gennemsnitlige indtjening fra annonceomsætning pr. dagligt antal annonceseere (DAAS).

Daglige aktive brugere (DAU, Daily Active Users)

Antallet af unikke brugere, der har åbnet appen.

Dagligt antal annonceseere (DAV, Daily Ad Viewers)

Antallet af unikke brugere, der har set annoncer.
Bemærk! Antallet af DAAS'er skal opfylde en minimumsgrænse, før der kan vises data. Det betyder, at du kan se nul DAAS, selv når antallet af eksponeringer ikke er nul.

DAAS i %

Procentdelen af daglige aktive brugere, der har set annoncer. Procentdelen beregnes således:

Dagligt antal annonceseere (DAAS) divideret med antal daglige aktive brugere (DAB) x 100 %

Købsindtjening (inkl. gebyrer)

Den estimerede indtjening fra køb i appen (IAP, in-app purchase), abonnementer (herunder fornyelser) og e-handel. Bemærk! Servicegebyrer og/eller provisionsgebyrer er ikke blevet trukket fra dette tal.

Bemærk! Hvis du vil se data om køb i appen for dine Android-apps, skal du:

Eksponeringer

Det samlede antal annoncer, der vises til brugerne.

Bemærk! Når en vandfaldsannoncekilde fra en tredjepart viser en bannerannonce, tæller AdMob en eksponering, når tredjepartsadapteren sender tilbagekaldet for indlæsning af annoncer. Det kan forårsage uoverensstemmelser i antallet af rapporterede eksponeringer i henholdsvis AdMob og din tredjepartsannoncekilde. Hvis du f.eks. forudindlæser bannerannoncer, der ikke vises med det samme, kan du opleve, at der rapporteres et højere antal eksponeringer i AdMob.

Antal eksponeringer ift. antal daglige aktive brugere

Det gennemsnitlige antal annoncer, der blev set af en daglig aktiv bruger (DAU, Daily Active User) pr. dag.

Dette kaldes også nogle gange annoncetæthed eller antal indlæste annoncer.

Antal eksponeringer ift. DAAS

Det gennemsnitlige antal annoncer, der blev set af et dagligt antal annonceseere (DAAS) pr. dag.

Antal eksponeringer pr. session

Det gennemsnitlige antal eksponeringer, der blev vist i hver session.

Samlet indtjening

Din samlede estimerede indtjening, inklusive indtjening fra annoncer og købsindtjening.

Indtjening fra annoncer omfatter omsætning fra AdMob-netværket, dine annoncekilder af typen Budgivning og din estimerede tredjepartsomsætning.

Indtjening fra køb omfatter omsætning fra køb i apps (IAP, in-app purchases), abonnementer (herunder fornyelser) og e-handel.

Samlet indtjening ift. antal daglige aktive brugere

Den gennemsnitlige samlede indtjening pr. daglig aktiv bruger (DAB). Dette kaldes undertiden også ARPDAU.

Den samlede indtjening omfatter omsætning fra annoncer og køb i apps (IAP, in-app purchases), abonnementer (herunder fornyelser) og e-handel. Procentdelen beregnes således:

(Annonceindtjening + købsindtjening) divideret med antal daglige aktive brugere

Bemærk! Hvis du vil se data om køb i appen for dine Android-apps, skal du:

Bonusindtjening pr. bonusbruger

Den estimerede indtjening, der er opnået via bonusannoncer for hver bonusbruger.

Bonushændelser

Det antal gange en belønning tildeles efter at have set en bonusannonce.

Bonushændelser (i %)

Den procentdel af belønningseksponeringerne, der har medført, at brugerne modtager en belønning. Procentdelen beregnes således:

(Bonushændelser divideret med antal bonuseksponeringer) x 100 %

Bonuseksponeringer pr. bonusbruger

Det antal bonusannoncer, der i gennemsnit er blevet vist pr. bonusbruger.

Bonusbrugere

Det antal unikke brugere, der har modtaget en bonus for at interagere med en bonusannonce.

Bonusbrugere (i %)

Den procentdel af brugerne, der har modtaget en bonus ved at se en bonusannonce. Den beregnes således:

(Antal bonusbrugere / DAB) * 100 %

Sessioner / DAB

Der tælles en session, når appen er i forgrunden på enheden. Sessionen afsluttes, når appen flyttes til baggrunden, eller hvis brugeren ikke er aktiv i 30 minutter.