Startside og introduktion

Optimeringstips til AdMob

Nedenfor er nogle tips, der kan hjælpe dig med at optimere dine annoncer og få mest muligt ud af AdMob.

1. Brug det rigtige annonceformat af de rigtige årsager

De forskellige annonceformater har forskellige fordele og formål, som de er mest velegnede til. Få flere oplysninger om de forskellige annonceformater nedenfor.

Annonceformatet Banner

Hvorfor skal jeg vælge dette annonceformat?

Banner er et grundlæggende annonceformat, der vises øverst og nederst på skærmen, og det kan opdateres automatisk. Bannerannoncer fungerer godt sammen med en lang række apps, og de fylder ikke meget.

De er et godt format til beskedapps, fordi brugerne bruger meget tid på deres menu-, kontaktperson- og beskedsider, og det gør det nemmere for brugerne at interagere med annoncer og genererer større interaktion fra forankrede bannerenheder.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan oprette en bannerannonceenhed

Placeringsidéer og optimale løsninger

AdMob Banner Ads Best Practices

Politiktips

Annonceformatet Mellemliggende annonce

Hvorfor skal jeg vælge dette annonceformat?

Mellemliggende annoncer er et helsidesannonceformat, der vises ved naturlige skillepunkter og overgange, f.eks. fuldførelse af et niveau. Dette format understøtter videoindhold.

Det er bedst egnet til apps med lineære brugeroplevelser – med tydelige start- og stoppunkter i appen. Formatet er velegnet til spil- og beskedapps.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en mellemliggende annonceenhed

Placeringsidéer og optimale løsninger

AdMob Interstitials Best Practices - Official Video from Google AdMob

Politiktips

Annonceformatet Belønningsannonce

Hvorfor skal jeg vælge dette annonceformat?

Belønningsannoncer er et annonceformat, der belønner brugere for at interagere med annoncer, og det er en glimrende metode til at tjene penge på brugere af gratis spil.

Det er et godt annonceformat til spilapps – du kan belønne brugere for at se videoannoncer med elementer i appen, f.eks. et ekstra liv, et niveau op, oplåsning af en funktion osv.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en belønningsannonceenhed

Placeringsidéer og optimale løsninger

Fokuser på brugeroplevelsen. Belønningsannoncer giver brugerne mulighed for at vælge at interagere med en annonce ved at se en video, spille et spil eller besvare en undersøgelse mod at få en belønning i appen, f.eks. et nyt liv i et spil. For at dette skal lykkes, skal oplevelsen supplere brugerens flow snarere end at afbryde det. Med intuitiv brugervejledning og tydelige muligheder for fravalg giver vores format med belønningsannoncer brugerne mulighed for at styre deres appoplevelse.

2. Aktivér alle annoncetyper

Din fortjeneste kan øges, hvis du tillader visning af alle annoncetyper. Når du aktiverer alle annoncetyper, kan flere annoncører byde på din apps beholdning, hvilket kan medvirke til at øge din gennemsnitlige RPM (revenue per thousand impressions – omsætning pr. tusind eksponeringer). Begrænsning af antallet af annoncetyper kan medføre mindre omsætning.

For mellemliggende annoncer kan du aktivere tekst-, billed- og videoannoncer. For bannere kan du aktivere tekst- og billedannoncer.

1. Klik på Apps på sidebjælken.
  2. Vælg navnet på den app, der er knyttet til den annonceenhed, du vil redigere. Bemærk! Hvis du ikke kan se den på listen over de seneste apps, kan du klikke på Alle apps og derefter klikke på navnet på appen.
  3. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
  4. Klik på navnet på annonceenheden.
  5. Markér alle afkrydsningsfelterne med Annoncetype.

Annoncetype        Tekst
       Billede
       Video
  6. Klik på Gem, og gentag disse trin for dine øvrige apps.

3. Minimer blokering af kategorier

Ved at tillade, at alle annoncekategorier vises, kan du potentielt forbedre din fortjeneste, fordi flere annoncører kan byde på din apps beholdning, og du kan forbedre din gennemsnitlige RPM. Hvis du har behov for det, kan du deaktivere specifikke underkategorier uden at blokere unødigt.

For at minimere blokering skal du gå til fanen "Kontrolelementer for blokering" på din AdMob-konto og ændre kategorierne til "Tilladt".

Beklædning (18)

Disse optimeringstips er blot forslag. Som udvikler er du i sidste ende ansvarlig for dine annoncevalg. Det er op til dig at beslutte, hvilke metoder til indtægtsgenerering der fungerer bedst for dine apps.

Vil du modtage mere målrettede tips?

Følg denne fremgangsmåde for at modtage AdMob-optimeringstips:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på Rediger i sektionen "E-mailpræference".
  4. Markér afkrydsningsfeltet Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering".
  5. Klik på Gem.

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 10 dage, før denne ændring træder i kraft.

Hvis du foretrækker at framelde dig visse typer meddelelser, kan du følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen i de relevante felter.