Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aan de slag

Waarom app-uitgevers Google AdMob gebruiken

App-ontwikkelaars kunnen AdMob kosteloos gebruiken om geld te verdienen met de weergave van advertenties in hun apps. AdMob biedt u aanpassingsmogelijkheden en controle over het uiterlijk van advertenties, plus targetingopties om relevante advertenties aan gebruikers weer te geven.

Met AdMob krijgen app-ontwikkelaars toegang tot verschillende advertentie-indelingen en -typen. AdMob biedt ook rapporten en dashboards om app-ontwikkelaars inzicht te geven in hun advertentieprestaties en te bepalen waar nog ruimte voor groei is.

Meer informatie over hoe u zich aanmeldt voor AdMob

Voordelen van Google AdMob

Aanpassen en beheren

• Stem de lay-out en opmaak van uw advertenties af op die van uw app en geef aan waar de advertenties moeten worden weergegeven.
  • Geef met verfijnde targeting advertenties weer die relevant zijn voor uw gebruikers.
  • Kies uit verschillende advertentie-indelingen en -typen met opties om bepaalde categorieën advertenties of zelfs specifieke adverteerders te blokkeren.

Makkelijk toegankelijke ondersteuning

• Gepersonaliseerde tips en prestatiesuggesties
  • Advies en praktische tips om uw bedrijf te laten groeien
  • Helpcentrum en online leermiddelen voor het instellen en beheren van uw account.

Toegang tot Google-advertenties

• AdMob biedt u rechtstreeks en automatisch toegang tot een breed aanbod van adverteerders.
  • Meer adverteerders betekent meer concurrentie om uw advertentieruimtes, meer relevante advertenties en advertenties voor al uw app-content.

Hulpprogramma's voor prestaties

Met gepersonaliseerde rapporten en dashboards krijgt u makkelijk inzicht in de prestaties van uw advertenties en kunt u groeimogelijkheden vinden.

Extra functies