Aan de slag

Waarom AdMob?

AdMob is een eenvoudig, kosteloos hulpmiddel waarmee kleine en grote app-ontwikkelaars geld kunnen verdienen door getargete advertenties in hun apps weer te geven.

MELD U NU AAN BIJ ADMOB

Aanpassing en beheer Makkelijk toegankelijke ondersteuning
  • Stem de lay-out en opmaak van uw advertenties af op die van uw app en geef aan waar de advertenties moeten worden weergegeven.
  • Geef met verfijnde targeting advertenties weer die relevant zijn voor uw gebruikers.
  • Kies uit verschillende advertentie-indelingen en -typen met opties om bepaalde categorieën advertenties of zelfs specifieke adverteerders te blokkeren.
  • Hulp op maat en suggesties voor accountprestaties
  • Advies en praktische tips om uw bedrijf te laten groeien
  • Helpcentrum en online leermiddelen voor het instellen en beheren van uw account.
Toegang tot Google-advertenties Hulpprogramma's voor prestaties
  • U hoeft de relaties met adverteerders niet meer te beheren aangezien AdMob u rechtstreeks en automatisch toegang biedt tot een breed aanbod van adverteerders.
  • Meer adverteerders betekent meer concurrentie om uw advertentieruimtes, meer relevante advertenties en advertenties voor al uw app-content.
  • Met gepersonaliseerde rapporten en dashboards, kunt u inzicht krijgen in de advertentieprestaties en mogelijkheden voor groei ontdekken.
Extra functies

MELD U NU AAN BIJ ADMOB