På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Fliken Marknadsför i AdMob har tagits bort

Som ett led i våra löpande förbättringar av AdMob har vi infört den nya fliken Kampanjer och tagit bort fliken Marknadsför.

Hantera dina egna annonskampanjer

Nu skapar du egna annonskampanjer på den nya fliken Kampanjer i AdMob. Om du vill fortsätta köra dina befintliga kampanjer måste du skapa dem på nytt på fliken Kampanjer.

Om fliken Kampanjer

Fliken Kampanjer i AdMob är ett effektivt nytt verktyg som hjälper dig att hantera dina egna annonser och kampanjer med direkterbjudanden. Du kan även korsmarknadsföra dina appar med hjälp av medlade egna annonskampanjer. Kampanjerna konkurrerar med andra kampanjer i medlingsstapeln.

Läs mer

Du kan inte längre skapa betalda annonskampanjer i AdMob. Vi föreslår att du använder Googles onlineannonsprogram Google Ads när du vill skapa nya betalda annonskampanjer.

Om Google Ads

Alla AdMob-användare har ett Google Ads-konto. Ditt Google Ads-konto skapades antingen när du registrerade dig för AdMob eller när ditt befintliga Google Ads-konto kopplades till ditt AdMob-konto under registreringen. I Google Ads-kontot kan du köra betalda annonskampanjer, i synnerhet universella appkampanjer.

Fakturering

Också faktureringsfunktionerna i AdMob har tagits bort. Fortsättningsvis hanterar du faktureringen av betalda annonser i ditt Google Ads-konto. Du kommer åt dina faktureringsuppgifter i Google Ads genom att klicka på Ikon för inställningar. (Inställningar) > Fakturering i Google Ads eller AdMob.

Tidigare data från dina befintliga betalda AdMob-kampanjer visas i Google Ads-översikten.

Läs mer