Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Markedsfør-fanen i AdMob er avviklet

Som en del av det kontinuerlige arbeidet med å forbedre AdMob har vi lansert den nye Kampanjer-fanen og avviklet Markedsfør-fanen.

Administrer kampanjene dine for egenannonser

Prosessen for oppretting av kampanjer for egenannonser er flyttet til den nye Kampanjer-fanen i AdMob. Hvis du vil fortsette å kjøre de eksisterende kampanjene dine, må du opprette dem på nytt på Kampanjer-fanen.

Om Kampanjer-fanen

Kampanjer-fanen i AdMob er et effektivt nytt verktøy som gjør det enkelt å administrere kampanjene dine for egenannonser og direkteavtaler på en effektiv måte. Du kan også krysspromotere appene dine ved hjelp av kampanjer for medierte egenannonser. Disse kampanjene konkurrerer med andre kampanjer i medierings-stacken din.

Finn ut mer

Prosessen for oppretting av betalte annonsekampanjer er fjernet fra AdMob. Vi foreslår at du oppretter nye betalte annonsekampanjer i Google Ads, Googles nettbaserte annonseringsprogram.

Om Google Ads

Alle AdMob-brukere har en Google Ads-konto. Google Ads-kontoen din ble opprettet da du registrerte deg for AdMob, eller så ble den eksisterende Google Ads-kontoen din knyttet sammen med AdMob-kontoen din i løpet av registreringsprosessen. Du kan bruke Google Ads-kontoen din til å kjøre betalte annonsekampanjer, og den er spesielt nyttig for universelle appkampanjer.

Fakturering

Vi har også avviklet funksjonaliteten for fakturering i AdMob. Fra nå av må du administrere faktureringen for betalte annonser i Google Ads-kontoen din. Du finner Google Ads-faktureringsinformasjonen din ved å klikke på Innstillinger-ikon. (Innstillinger) > Fakturering i Google Ads eller AdMob.

Tidligere data for de eksisterende betalte AdMob-kampanjene dine finner du i Google Ads-oversikten i kontoen din.

Finn ut mer