Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

AdMobin Mainosta-välilehti on poistettu käytöstä

Pyrimme jatkuvasti parantamaan AdMobia. Tästä syystä olemme nyt julkaisseet uuden Kampanjat-välilehden ja poistaneet Mainosta-välilehden käytöstä.

Oman yrityksen mainoskampanjoiden hallinnointi

Oman yrityksen mainoskampanjan luonti on siirretty uudelle AdMobin Kampanjat-välilehdelle. Voit pitää nykyiset kampanjat käynnissä luomalla kyseiset kampanjat uudelleen Kampanjat-välilehdellä.

Tietoja Kampanjat-välilehdestä

AdMobin Kampanjat-välilehti on tehokas uusi työkalu, jonka avulla voit hallinnoida oman yrityksen mainosten ja suoran tarjouksen kampanjoita. Voit myös ristiinmarkkinoida sovelluksiasi käyttämällä välitettyjä oman yrityksen mainoskampanjoita. Nämä kampanjat kilpailevat muiden kampanjoiden kanssa välityspinossasi.

Lisätietoja

Maksullisten mainosten kampanjoiden luominen on poistettu AdMobista. Uudet maksullisten mainosten kampanjat kannattaa luoda Googlen Google Ads -verkkomainostusohjelmassa.

Tietoja Google Adsista

Kaikilla AdMobin käyttäjillä on Google Ads -tili. Google Ads -tili luotiin, kun hankit AdMob-palvelun, tai nykyinen Google Ads -tilisi liitettiin AdMob-tiliisi palvelun hankkimisen yhteydessä. Voit käyttää Google Ads -tiliäsi maksullisten mainosten kampanjoiden, erityisesti universaalien sovelluskampanjoiden julkaisemiseen.

Laskutus

Myös AdMobin laskutus on poistettu käytöstä. Maksullisten mainosten laskutusta hallinnoidaan tästedes Google Ads -tililläsi. Voit käyttää Google Adsin laskutustietoja valitsemalla Google Adsissa tai AdMobissa Asetuskuvake(Asetukset) > Laskutus.

AdMobin nykyisten maksullisten kampanjoiden aiemmat tiedot ovat käytettävissä Google Adsin hallintapaneelissa.

Lisätietoja