Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Fanen Promover i AdMob er blevet udfaset

VI har lanceret den nye fane Kampagner som et led i vores bestræbelser på hele tiden at forbedre AdMob, og vi har nu udfaset fanen Promover.

Administrer dine kampagner med egenannoncer

Kampagner med egenannoncer skal fremover oprettes på den nye fane Kampagner i AdMob. Hvis du fortsat vil køre dine eksisterende kampagner, skal disse oprettes igen på fanen Kampagner.

Om fanen Kampagner

Fanen Kampagner i AdMob er et effektivt nyt værktøj, der kan hjælpe dig med at optimere administrationen af dine egenannoncekampagner og dine kampagner for direkte aftaler. Du kan også krydspromovere dine apps via formidlede egenannoncekampagner. Disse kampagner konkurrerer med andre kampagner i din formidlingsstak.

Få flere oplysninger

Muligheden for at oprette betalte annoncekampagner er blevet fjernet fra AdMob. Vi anbefaler, at du bruger Google Ads, som er Googles onlineannonceringsprogram, til at oprette nye betalte annoncekampagner.

Om Google Ads

Alle AdMob-brugere har en Google Ads-konto. Din Google Ads-konto blev enten oprettet, da du tilmeldte dig AdMob, eller din eksisterende Google Ads-konto blev føjet til din AdMob-konto ved tilmeldingen. Du kan bruge din Google Ads-konto til at køre betalte annoncekampagner, herunder særligt universelle appkampagner.

Fakturering

Fakturering i AdMob er også blevet udfaset. Faktureringen for betalte annoncer skal fremover administreres på din Google Ads-konto. Du får adgang til dine Google Ads-faktureringsoplysninger ved at klikke på Ikon for indstillinger. (Indstillinger) > Fakturering i Google Ads eller AdMob.

Du kan se historiske data for dine nuværende betalte kampagner i AdMob ved at gå til Google Ads-betjeningspanelet.

Få flere oplysninger