Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Knytt appene dine til Firebase

Knytt apper til Firebase

Knytt AdMob-appene dine sammen med Firebase for å bruke data fra de tilknyttede Google Analytics-kontoene dine i AdMob. For å bruke Google Analytics for Firebase-dataene dine AdMob må Firebase-prosjektet ditt være knyttet sammen med Google Analytics-kontoen din.

Hvis du knytter AdMob sammen med Firebase, blir dataene dine i Google Analytics tilgjengelige i AdMob, uavhengig av innstillingene du har valgt for deling av Google Analytics-data. Dermed kan Analytics-dataene overføres til AdMob og brukes til å forbedre produktfunksjoner og øke inntektene du genererer fra apper.

How to link Firebase to your AdMob account

1. Følg fremgangsmåten nedenfor for å knytte appene dine til Firebase.
  2. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  3. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  4. Klikk på Tilknyttede tjenester-fanen.
  5. Klikk på Vis i raden for appen du vil knytte til Firebase.
  6. Klikk på av/på-knappen for å slå på tilknytningen til Firebase.
  7. Velg et tilknytningsalternativ:

Tilknytt eksisterende Firebase-app og -prosjekt

Bruk dette alternativet hvis du har en eksisterende Firebase-app som du vil knytte til AdMob-appen din.
    1. Klikk så på Tilknytt app.

Opprett en ny app i et eksisterende Firebase-prosjekt

Bruk dette alternativet hvis du allerede har et Firebase-prosjekt, men ikke en Firebase-app du vil knytte til AdMob-appen din. Firebase oppretter automatisk en Firebase-app basert på AdMob-appen din.
    Merk: Hvis du legger til en ny app i et eksisterende Firebase-prosjekt, fjernes alle historiske data fra brukerberegninger for appen. Vi anbefaler at du lagrer alle versjoner av en app (iOS og Android) i ett Firebase-prosjekt. Hvis du ønsker å beholde appens historiske data, bør du imidlertid opprette et nytt prosjekt i stedet. Finn ut mer om anbefalte fremgangsmåter for bruk av Firebase.
    1. Klikk så på Opprett og tilknytt en app.

Opprett en ny app og et nytt prosjekt i Firebase

Bruk dette alternativet hvis du trenger både et Firebase-prosjekt og en Firebase-app. Når du har opprettet et nytt Firebase-prosjekt, oppretter Firebase automatisk en Firebase-app basert på AdMob-appen din.
    1. Klikk på Gå til Firebase

Gå til dokumentasjonen for Firebase for å finne ut hvordan du kan dra nytte av flere funksjoner som er tilgjengelige via Google Analytics og Firebase. Dette kan for eksempel være loggføring av tilpassede hendelser i apper, tilpassede konverteringer og generering av økt trafikk til apper ved å tilknytte andre Firebase-produkter.

Tillatelse kreves for tilknytning

Hvis du vil knytte en AdMob-app til Firebase, må du ha følgende tillatelser for AdMob, Firebase og Google Analytics:

Feilsøk

Hvis du fikk en feilmelding da du forsøkte å knytte AdMob-appen din til Firebase, kan du ta en titt på de vanligste årsakene til problemer med tilknytting.