Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Link dine apps til Firebase

Knyt dine apps til Firebase

Knyt dine AdMob-apps til Firebase, så du kan bruge data fra din tilknyttede Google Analytics-konto i AdMob. Hvis du vil bruge dine Google Analytics til Firebase-data i AdMob, skal dit Firebase-projekt være knyttet til din Google Analytics-konto.

Tip! Få flere oplysninger om fordelene ved at bruge Firebase og Google Analytics

Når du knytter AdMob til Firebase, vil dine Google Analytics-data være tilgængelige for AdMob uafhængigt af dine delingsindstillinger for Google Analytics-data. Dette gør det muligt at overføre dine Analytics-data til AdMob for at forbedre produktfunktionerne og øge din apps indtægtsgenerering.

How to link Firebase to your AdMob account

1. Udfør nedenstående trin for at knytte dine apps til Firebase.
  2. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  3. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  4. Klik på fanen Tilknyttede tjenester
  5. Klik på Udvid i rækken med den app, som du vil knytte til Firebase.
  6. Klik på skydeknappen for at aktivere Firebase-tilknytning.
  7. Vælg en indstilling for tilknytning:

Knyt til en allerede oprettet Firebase-app og et allerede oprettet Firebase-projekt

Brug denne mulighed, hvis du har en eksisterende Firebase-app, som du vil knytte til din AdMob-app.
    1. Klik derefter på Tilknyt app.

Opret en ny app i et eksisterende Firebase-projekt

Brug denne mulighed, hvis du allerede har et Firebase-projekt, men ikke har en Firebase-app, som du vil knytte til din AdMob-app. Firebase opretter automatisk en Firebase-app, der er modelleret efter din AdMob-app.
    Bemærk! Når du tilføjer en ny app til et eksisterende Firebase-projekt, fjernes eventuelle historiske brugermetricsdata til appen. Vi anbefaler, at du gemmer alle versioner af en app (iOS og Android) i et enkelt Firebase-projekt. Hvis du vil beholde appens historiske data, bør du dog overveje at oprette et nyt projekt i stedet for. Få flere oplysninger om optimale løsninger til brug af Firebase.
    1. Klik derefter på Opret app og tilknyt.

Opret en ny Firebase-app og et nyt Firebase-projekt

Brug denne valgmulighed, hvis du har brug for både et Firebase-projekt og en Firebase-app. Når du har oprettet et nyt Firebase-projekt, opretter Firebase automatisk en Firebase-app, der er modelleret efter din AdMob-app.
    1. Klik på Gå til Firebase

I dokumentationen til Firebase kan du få flere oplysninger om, hvordan du udnytter flere funktioner, der er tilgængelige via Google Analytics og Firebase, f.eks. logføring af tilpassede hændelser i din app, tilpassede konverteringer og udvidelse af din app med andre Firebase-produkter.

Du skal have tilladelse til at tilknytte

Hvis du vil knytte en AdMob-app til Firebase, skal du have følgende tilladelser til AdMob, Firebase og Google Analytics:

Find og løs problemer

Læs om de typiske årsager til linkningsfejl, hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at linke din AdMob-app til Firebase.