Politikker

Jeg har brug for en afklaring af den politik, min app overtræder. Hvad skal jeg gøre?

I Politikcenter på din AdMob-konto kan du få flere oplysninger om de politikker, der er blevet overtrådt, ved at klikke på hvert enkelt politiknavn. Derved kan du få flere oplysninger om, hvordan du finder årsagen til overtrædelsen og løser problemet.

Du kan også få flere oplysninger om vores politikker i Hjælp til AdMob eller ved at besøge vores hjælpeforum. Hvis du vil have en nærmere beskrivelse eller se eksempler på vores politikker, kan du gå til vores onlineressourcer: