Politikker

Jeg har modtaget en underretning. Hvad skal jeg gøre nu?

I den underretning, du har modtaget, har vi beskrevet, hvilken politik og hvilket app-id der er årsag til problemet. Læs underretningen nøje, og foretag de nødvendige ændringer af din app for at løse problemet. I nogle tilfælde er du muligvis nødt til at ændre implementeringen af dine annoncer. Husk! Den app, der henvises til i notifikationen, er kun ét eksempel på, hvor problemerne er registreret.  Du bør også gennemgå alle øvrige apps på din konto, da de muligvis har de samme problemer eller lignende problemer, der endnu ikke er blevet registreret.