Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kampagner

Krav til indhold i billedannoncer

Grafisk layout

Annoncer må ikke vises vendt på siden eller vendt på hovedet. Annoncer må ikke segmenteres, indeholde flere kopier af sig selv i annoncen eller på anden måde se ud til at være mere end én annonce. Google tillader heller ikke annoncer, der går ud over rammen eller på anden måde griber ind i appen.

Bemærk! Vi viser en lille overlejring med en oplysende grafik i hver enkelt billedannonce. Vi ændrer ikke dit billedes størrelse for at få plads til dette element. Din annonce skal altid indsendes i fuld, oprindelig formatstørrelse og tage hensyn til dette overlejringselement. Hvis størrelsen på den annonce, du indsender, er ændret i forvejen, kan der forekomme en ekstra, hvid kant, når din annonce bliver vist. Du kan få en eksempelvisning af, hvordan din annonce kommer til at se ud med denne overlejring, i forbindelse med oprettelsen af en standardbilledannonce eller en skabelonbilledannonce i Annoncegalleriet.

AdMob-udviklere kan vælge at bruge "Intelligente" bannere, som er annonceenheder, der kan bruges til visning af bannerannoncer i hele skærmens bredde, uanset skærmstørrelse, enhed eller retning. Intelligente bannere er med til at løse den øgede skærmfragmentering mellem forskellige enheder ved på "intelligent" vis at registrere telefonens bredde eller dens aktuelle retning og ændrer annoncevisningen til denne størrelse. Hvis en billedannonce ikke fylder hele det område, der er afsat til banneret, centrerer vi billedet og udfylder det resterende område med et tekstilmønster med sekskantede elementer. Bemærk, at annoncer med AdSense-udfyldning bliver centreret og har "gennemsigtig" udfyldning. Få flere oplysninger i Googles udviklervejledning.

Relevans og kvalitet

Billedannoncer skal være relevante for det annoncerede website eller app. Annoncebilleder skal være tydelige og genkendelige med læsbar tekst. Vi tillader ikke utydelige, slørede eller uigenkendelige billeder i annoncer.

Glimtlys og blink

Google tillader ikke annoncer, der ryster, har en blinkende baggrund eller på anden måde virker distraherende.

Efterligning af appindhold, nyhedsartikler eller tekstannoncer

Google tillader ikke annoncer, der efterligner udgiveres indhold eller layout eller nyhedsartikler og nyhedsfunktioner. Annoncer må heller ikke indeholde skærmbilleder af Google Ads-tekstannoncer eller på anden måde efterligne en Google Ads-tekstannonce på nogen vis.

Familiestatus

Google tildeler alle annoncer en familiestatus for at sikre, at de vises for en passende målgruppe. Billedannoncer og det indhold, de refererer til, skal have betegnelsen "egnet til børn". Ingen billedannoncer og deres tilknyttede websites må indeholde indhold, der "ikke er egnet til børn", eller "seksuelt" indhold.