Kampagner

Tekstannoncer

Alle online annoncer er i bund og grund meddelelser, der kan klikkes på, og som forbinder kunderne med et website.

Tekstannoncer, den mest enkle version af en meddelelse, der kan klikkes på, indeholder tre komponenter: en destinationswebadresse, en overskrift og en beskrivelse. Lad os se på komponenterne i eksempelannoncen nedenfor:

Annoncér med Google Overskrift
Vil du have hurtige resultater? Beskrivelse
Opret din annoncekampagne i dag

Tekstannoncer i AdMob skal leve op til følgende krav vedrørende længde:

Eksempelannonce Maksimumlængde
(de fleste sprog)
Maksimumlængde
(dobbeltbreddesprog*)
Overskrift: Eksempelapp 25 tegn 12 tegn
Annoncetekstlinje 1: Sommerudsalg 35 tegn 17 tegn
Annoncetekstlinje 2: Spar 15 % 35 tegn 17 tegn

Annoncer skal overholde Google Ads-politikkerne.

Tekstannoncefelter

Promovering af en app
  • Annoncenavn: Angiv et navn til annoncen på op til 25 tegn.
  • App/website: Klik på knappen App, hvis den ikke allerede er valgt.
  • App: Brug søgefeltet til at finde den app, annoncen skal promovere.
  • Destinationswebadresse: Angiv den webadresse, som AdMob skal føre brugerne til, når de klikker på annoncen. Denne webadresse kan ikke ses i annoncen.
  • Overskrift: Skriv det budskab på op til 25 tegn, du vil have, brugerne skal se.
  • Annoncetekst: Indtast en beskrivelse af appen, der promoveres. Der kan bruges op til 35 tegn.
Promovering af et website
  • App/website: Klik på knappen Website, hvis den ikke allerede er valgt.
  • Annonceret webadresse: Den webadresse, der vises i annoncen. Denne webadresse kan ses i annoncen
  • Destinationswebadresse: Angiv den webadresse, som AdMob skal føre brugerne til, når de klikker på annoncen. Denne webadresse kan ikke ses i annoncen.
  • Overskrift: Skriv det budskab på op til 25 tegn, du vil have, brugerne skal se.
  • Annoncetekst: Indtast en beskrivelse af appen, der promoveres. Der kan bruges op til 35 tegn.

Brug af specialtegn i dine annoncer

Du kan skrive dine annoncer på en lang række understøttede sprog. De fleste ikke-engelske tegn, herunder tilde, umlaut og cedille, vises korrekt i dine annoncer og også i den annoncerede webadresse.

For sprog, der bruger tegn med dobbelt bredde (f.eks. kinesisk (forenklet eller traditionelt), japansk og koreansk, vises dine tekstannoncer på samme måde i dine Google-søgeresultater som i din konto. Husk! Din overskrift, dine beskrivelseslinjer og din annoncerede webadresse skal ligge inden for tegnbegrænsningen. Vi anbefaler, at du altid får vist et eksempel på din annonce for at sikre dig, at du er tilfreds med dens udseende.

Få flere oplysninger om Google Ads-politikkerne for tegnbegrænsning, annoncerede webadresser, destinationswebadresser og redaktionelle standarder.