Tilføj dimensioner til dine rapporttabeller

Dimensioner er, sammen med metrics og filtre, afgørende for, hvilke data der vises i dine rapporter. Dimensioner giver dig mulighed for at få vist udvalgte rapportdata ud fra bestemte attributter, f.eks. annonceformatet eller den platform, en annonce er blevet vist på. Du kan føje flere dimensioner til dine rapporter for at justere dine data yderligere.

Hvad gør dimensioner?

Funktionelt set afgør metrics, hvordan rapporten organiseres. Hvis du f.eks. vil se din fortjeneste fordelt på lande, kan du tilføje landedimensionen. Når du tilføjer nye dimensioner, omorganiseres og justeres dataene yderligere.

Hvor er dimensionerne i en rapport?

Listen over tilgængelige dimensioner i en rapport kan vises eller skjules ved at klikke på ikonet Rediger øverst i rapporttabellen. De vises i tabellens højre sidebjælke.

De dimensioner, der allerede bruges i en rapport, er markeret med kolonneoverskrifter og vises til venstre i rapporttabellen.

De standardrapporter, der vises øverst på siden Rapporter, indeholder forskellige sæt metrics og dimensioner. Når du opretter en ny rapport, skal du tage højde for disse forskelle, inden du vælger, hvilken rapport der skal bruges som skabelon.

Rediger, hvilke dimensioner der vises

Det er ikke alle tilgængelige dimensioner, der vises som standard i rapporter. I tabellen Rapport kan du vælge, hvilke dimensioner der skal vises.

Følg denne fremgangsmåde for at vælge, hvilke dimensioner der skal vises i din rapport:

1. Klik på Rediger øverst i rapporttabellen, mens rapporten vises, for at åbne listen over tilgængelige dimensioner og metrics.
  2. Klik på de dimensioner, du vil føje til eller fjerne fra din rapport. De valgte dimensioner vises automatisk i rapporten.
  3. Klik på Rediger for at lukke listen over tilgængelige dimensioner og metrics.

Rækkefølgen for dimensionerne i rapporten afhænger af, hvilken rækkefølge du tilføjer dem i. Dimensioner kan tilføjes og fjernes i en hvilken som helst rækkefølge.