Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Tilføj dimensioner til dine rapporttabeller

Dimensioner er, sammen med metrics og filtre, afgørende for, hvilke data der vises i dine rapporter. Dimensioner hjælper dig med at analysere dine rapportdata ved at opdele dem i forskellige attributter.

Du kan bruge dimensioner til at se, hvordan dine annoncer klarer sig på forskellige platforme eller i forskellige annonceformater. Du kan også føje flere dimensioner til dine rapporter for at få endnu mere detaljeret indsigt i dine data.

Hvad gør dimensioner?

Funktionelt set afgør metrics, hvordan rapporten organiseres. Hvis du f.eks. vil se din fortjeneste fordelt på lande, kan du tilføje landedimensionen. Når du tilføjer nye dimensioner, omorganiseres og justeres dataene yderligere.

Hvor er dimensionerne i en rapport?

Listen over tilgængelige dimensioner i en rapport kan vises eller skjules ved at klikke på ikonet Rediger øverst i tabelrapporten. Du finder dem i tabellens højre sidebjælke.

De dimensioner, der allerede bruges i en rapport, er markeret med kolonneoverskrifter og vises til venstre i tabelrapporten.

De standardrapporter, der vises øverst på siden Rapporter, indeholder forskellige sæt metrics og dimensioner. Når du opretter en ny rapport, skal du tage højde for disse forskelle, inden du vælger, hvilken rapport der skal bruges som skabelon.

Eksempel på dimensioner i en rapport i AdMob

Rediger, hvilke dimensioner der vises

Det er ikke alle tilgængelige dimensioner, der vises som standard i rapporter. I tabelrapporten kan du vælge, hvilke dimensioner der skal vises.

Sådan ændrer du, hvilke dimensioner der vises i din rapport:

1. Klik på Rediger øverst i tabelrapporten for at åbne listen over tilgængelige dimensioner og metrics. Eksempel på redigering af en tabelrapport i AdMob
  2. Klik på de dimensioner, du vil føje til eller fjerne fra din rapport. De valgte dimensioner vises automatisk i rapporten.
  3. Klik på Rediger for at lukke listen over tilgængelige dimensioner og metrics.

Bemærk! Rækkefølgen for dimensionerne i rapporten afhænger af, hvilken rækkefølge du tilføjer dem i. Dimensioner kan tilføjes og fjernes i en hvilken som helst rækkefølge.