Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Find og løs problemer med Ad Inspector

Ad Inspector hjælper dig med at identificere problemer med din app. Når problemet er identificeret, kan du bruge oplysningerne i denne artikel til at finde ud af, hvordan du løser det.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Om problemer med SDK-adaptere

Du kan støde på to forskellige problemer, når du tjekker SDK-adapteren for din tredjepartsannoncekilde. Gennemgå nedenstående for at få flere oplysninger om det konkrete problem og om, hvordan du kan løse det.

Problem Betydning Hvad du kan gøre
Adapteren blev ikke fundet

Nogle annoncekilder fra tredjepart forudsætter en SDK og den tilhørende GMA-SDK-specifikke adapter, for at der kan indlæses og vises annoncer fra den pågældende kilde.

Denne fejl betyder, at GMA-SDK'en ikke kan finde din tredjepartsadapter eller SDK.

Tjek, at du har installeret SDK-adapteren korrekt. Få flere oplysninger om Android og iOS.
Initialisering ikke fuldført Hver SDK-adapter for en tredjepartsannoncekilde skal initialiseres i din kodebase med de påkrævede parametre.

Tjek, at du har fulgt integrationsvejledningen korrekt. Få flere oplysninger om Android og iOS.

Tjek dokumentationsmaterialet til din tredjepartsannoncekilde vedrørende specifikke initialiseringsfejl.

Hvis du ikke kan se den relevante annoncekilde fra tredjepart på fanen Adaptere, kan det skyldes, at du ikke har tilføjet annoncekilden på din AdMob-konto. Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer en vandfaldsannoncekilde og en budgivningsannoncekilde. Når du har konfigureret annoncekilden korrekt, skal du sikre dig, at du har føjet den til en formidlingsgruppe.

Om problemer med budgivningsannoncekilder

Hvis du vil se budgivningsoplysninger i Ad Inspector, skal du have følgende versioner:
  • Android: 20.2.0+
  • iOS: 8.5.0+

Når du gennemgår Logfiler for SDK-anmodninger for at få oplysninger om dine tredjepartsbudgivningskilder, oplever du muligvis et af følgende problemer.

Problem Betydning Hvad du kan gøre
Der blev ikke fundet noget SDK-signal Nogle annoncekilder kan have brug for en SDK og adapter installeret og konfigureret korrekt for at bruge budgivning. Sørg for, at du har fulgt SDK-kravene korrekt for Android og iOS.
Der er ikke givet noget brugersamtykke Annoncekilden er muligvis ikke kvalificeret til en budanmodning, hvis brugeren ikke har givet det nødvendige samtykke. Dette kan være forventet adfærd. Få flere oplysninger om implementering af værktøjer til indhentning af samtykke, f.eks. GDPR, i AdMob-politikker og -begrænsninger.
Der er ikke returneret nogen annoncer

Annoncekilderne kan have besluttet ikke at byde på annonceanmodningen, eller også er de muligvis ikke kvalificerede til at byde på den.

• Der kan være flere årsager til dette problem. Her er nogle eksempler:
  • Annoncekilden må kun byde under visse betingelser, f.eks. bestemte geografiske regioner.
  • Annoncekilden har muligvis ikke en annonce til budanmodningen.
  • Der opstod en uventet systemfejl eller timeout hos annoncekilden.
Du kan få flere oplysninger i din annoncekilde.
Hvis din tredjepartsbudgivningskilde ikke byder, er der muligvis et problem med det signal, den indsamler. Du kan kopiere og dele de købergenererede data med din budgivningskilde.

Se problemer med tredjepartsbudgivningsparametre efter annonceanmodning

Når du gennemgår oplysningerne om budgivningsparametrene for tredjepart oplever en af følgende fejl. I nedenstående tabel kan du se, hvad fejlene betyder og de anbefalede næste trin.

Fejlmeddelelse Betydning Hvad du kan gøre
NO_ERROR Der er ingen fejl. Du behøver ikke gøre noget.
ADAPTER_CREATION_FAILURE SDK-adapteren fra tredjepart blev enten ikke fundet eller blev ikke initialiseret. Verificer, at adapteren og tredjeparts-SDK'et er importeret korrekt for Android og iOS
SIGNAL_COLLECTION_FAILURE SDK-adapteren fra tredjepart returnerede en fejl under signalindsamling. Dette kan betyde, at SDK-signalet ikke blev fundet, eller at det fik timeout.

Læs fejlbeskrivelsen i Ad Inspector for at finde årsagen til problemet.

Bekræft, at du har tilknyttet dine annonceenheder korrekt på din konto.

Verificer, at SDK'et for tredjepartsannoncekilden er initialiseret korrekt.

Du kan også læse dokumentationen til din tredjepartsannoncekilde.

SIGNAL_COLLECTION_TIMEOUT Signalindsamlingen for tredjeparts-SDK-adapteren fik timeout.

Verificer, at SDK'et for tredjepartsannoncekilden er initialiseret korrekt.

Du kan også læse dokumentationen til din tredjepartsannoncekilde.

UNKNOWN_ERROR Dette angiver en uventet fejl.

Ukendte fejl betyder, at vi ikke kan fastslå den præcise årsag. Her er nogle almindelige problemer, du kan tjekke:

• Verificer, at SDK'et for tredjepartsannoncekilden er initialiseret korrekt.
  • Bekræft, at du har tilknyttet dine annonceenheder korrekt på din konto.

Du kan også læse dokumentationen til din tredjepartsannoncekilde.

ADAPTER_PROTOCOL_ CONFORMANCE_FAILURE Det betyder, at tredjeparts-SDK-adapteren ikke understøttes, eller at der er et problem med adapterens konfiguration.

Verificer, at adapteren og tredjeparts-SDK'et er importeret korrekt for iOS

Denne fejl vises kun for iOS.

Kan du ikke se din annoncekilde i budgivningsparametre fra tredjepart? Dette kan betyde, at din annoncekilde ikke er blevet konfigureret korrekt på din konto. Tjek partnerskabsstatus for din budgivningskilde. Det kan også betyde, at der er en ukendt fejl.

Om problemer med privatlivsbeskyttelse

Du får muligvis vist følgende fejl i sektionen "Privatliv" i Ad Inspector. Gennemgå, hvad det betyder, og hvad du kan gøre for at løse problemet.

Fejlmeddelelse Betydning Hvad du kan gøre
Der blev ikke fundet nogen oplysninger om privatlivsbeskyttelse
Opdater til den nyeste version af Google Mobile Ads SDK for at se oplysningerne om privatlivsbeskyttelse for din app/anmodning
Denne fejl kan opstå, når SDK-versionen af appen/anmodningen er for gammel til, at Ad Inspector kan vise signaler for privatlivsbeskyttelse. Opdater til den minimumsversion af Google Mobile Ads SDK, der understøtter dette:
  • Android 21.2.0 eller iOS 9.8.0

Find og løs problemer med uventede manglende værdier

Hvis du i forbindelse med fejlfinding ser nogle tilfælde, hvor værdien kun vises som en bindestreg (-), blev det vurderet, at signalet mangler. Du skal muligvis sørge for, at du har integreret en Google-certificeret CMP, og at din testenhed rapporterer den nødvendige geografiske lokation.

Brug af en Google-certificeret CMP

Når du viser annoncer til brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Storbritannien eller Schweiz, skal du sørge for, at du bruger en administrationsplatform for samtykke (CMP, Consent Management Platform), der er certificeret af Google og integreret i henhold til IAB's forskrifter for gennemsigtighed og samtykke (TCF).

Test af en geografisk region, der er underlagt GDPR

Hvis du vil teste din arbejdsgang for samtykke fuldt ud og se de privatlivsrelaterede signaler i Ad Inspector, skal du enten være i EØS, Storbritannien eller Schweiz eller have konfigureret din CMP til at teste din apps adfærd, som om enheden var placeret i EØS , Storbritannien eller Schweiz. Når det er gjort, bør værdien "GDPR gælder" i Ad Inspector-privatlivsbrugerfladen vises som "sand".

• Udgivere, der bruger UMP SDK (User Messaging Platform) kan følge vejledningen til Android or iOS for at gennemtvinge brug af den påkrævede geografi på testenheder.
  • Udgivere, som bruger en anden Google-certificeret CMP, bør samarbejde med deres CMP-udbyder om at forstå, hvordan de gennemtvinger den påkrævede geografi for deres enhed.