Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Matchede anmodninger

Det antal annoncer, der er returneret fra en annoncekilde som svar på annonceanmodninger. Det er ikke alle matchede anmodninger, der resulterer i en eksponering.

Bemærk! Definitionen af matchede anmodninger kan variere afhængigt af de typer annoncekilder, du bruger (vandfald eller budgivning), og visningstypen for annonceenheder (standardannonceenhed eller annonceenhed for partnerbudgivning).

Budgivningsannoncekilder

Når det gælder annoncekilder til budgivning, er matchede anmodninger det antal gange, en annoncekilde har vundet auktionen med budgivning og vandfaldet (hvis det er relevant) og returneret en annonce til appen.

Vandfaldsannoncekilder

Når det gælder annoncekilder til vandfald, er matchede anmodninger det antal gange, en annoncekilde er blevet kaldt i formidlingsvandfaldet og har returneret en annonce til appen.

Annonceenheder for partnerbudgivning

Når du bruger den brugsklare rapport om partnerbudgivning, er definitionen af matchede anmodninger det antal gange, Google vinder Google-auktionen for budgivning og tredjepartsvandfaldet (hvis det er relevant) og returnerer en annonce til appen.

Da matchede anmodninger beregnes anderledes for annonceenheder for partnerbudgivning, vil du muligvis opleve et fald i matchprocenten og en stigning i visningsprocenten i dine rapporter. Dette har ingen betydning for din annonceomsætning.