Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

AdMob- ja AdSense-ohjelmakäytännöt

Personoimattomien mainospyyntöjen lähettäminen kolmantena osapuolena toimiville reaaliaikaisia hintatarjouksia käyttäville ostajille

21.10.2021 alkaen Google alkaa lähettää personoimattomia ja rajoitetun datan käsittelyn mainospyyntöjä kolmantena osapuolena toimiville reaaliaikaisten hintatarjousten tekijöille.

Tätä ohjekeskuksen artikkelia päivitetään säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla.

Tämän artikkelin tiedot koskevat vain AdMob-hintatarjouksia.

Personoimattomat mainokset ovat mainoksia, jotka eivät perustu käyttäjän aiempaan toimintaan. Ne kohdistetaan kontekstuaalisten tietojen perusteella, eli niissä voidaan käyttää esimerkiksi käyttäjän nykyiseen sijaintiin perustuvaa yleistä maantieteellistä kohdistusta tai kohdistusta, joka pohjautuu käyttäjän sillä hetkellä katsoman sivuston tai sovelluksen sisältöön. Google ei salli näissä mainoksissa minkäänlaista kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa yleisökohdistamista eikä myöskään demografista kohdistamista.

AdMobin työkalujen avulla voit varmistaa, että mainoksesi ovat käyttäjän asetusten ja paikallisen lainsäädännön mukaisia.

• IAB:n TCF-versio 2.2: TC-merkkijono sisältää tietoa mainoskumppaneista, joille käyttäjä on antanut suostumuksensa. Lue lisää TCF-versiosta 2.2 ja personoimattomista mainoksista.
  • Eurooppalaiset asetukset: Voit valita personoimattomat mainokset Euroopan talousalueelta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Sveitsistä peräisin oleville mainospyynnöille taggaamalla mainospyynnön personoimattomaksi tai määrittämällä tilisi käyttämään personoimattomia mainoksia Yksityisyys ja viestit ‐työkalun eurooppalaisia asetuksia koskevista asetuksista. Pääset asetuksiin klikkaamalla Yksityisyys ja viestit ja sitten Eurooppalaiset asetukset ja sitten Asetukset. Kun hyväksyttävä TC-merkkijono havaitaan, Google käsittelee mainospyynnön artikkelissa IAB:n läpinäkyvyys- ja suostumuskehyksen (TCF) version 2.0 julkaisijaintegrointi kuvatulla tavalla.
  • Yhdysvaltain osavaltioiden säädökset: Voit rajoittaa datankäsittelyä mainospyynnössä taggaamalla pyynnön rajoitetun datankäsittelyn mukaiseksi tai valitsemalla tilillesi rajoitetun datankäsittelyn Yhdysvaltain osavaltioiden säädöksiä koskevista asetuksista, jotka löydät Yksityisyys ja viestit ‑välilehdeltä. Klikkaa Yksityisyys ja viestit ja sitten Yhdysvaltain osavaltioiden säädökset ja sitten Asetukset.

Jos hyväksyttävää TC-merkkijonoa ei havaita, eri alueilta peräisin olevia personoimattomia mainospyyntöjä saatetaan käsitellä eri tavoin:

• Euroopan talousalue, Yhdistynyt kuningaskunta, Sveitsi ja soveltuvat Yhdysvaltain osavaltiot: Voit valita Yksityisyys ja viestit ‑työkalun eurooppalaisia asetuksia ja Yhdysvaltain osavaltioiden säädöksiä koskevien asetusten avulla kumppanit, joille lähetetään personoimattomia ja rajoitetun datankäsittelyn mukaisia mainospyyntöjä näillä alueilla. Asetukset koskevat sekä personoimattomia että personoituja mainospyyntöjä, jos olet sallinut personoidut mainokset.
  • Brasilia: Jos mainospyyntö on peräisin Brasiliasta, kaikki hintatarjouspyynnöt lähetetään Mainosteknologian tarjoajat LGPD:tä varten ‑artikkelissa mainituille tarjousten tekijöille.
  • Muut alueet: Muilta kuin edellä mainituilta alueilta peräisin olevat personoimattomat mainospyynnöt lähetetään kaikille tarjousten tekijöille kyseisten alueiden suojauskäytäntöjen mukaisesti.

Personoimattomat hintatarjouspyynnöt, jotka lähetetään kolmantena osapuolena toimiville reaaliaikaisten hintatarjousten tekijöille, merkitään soveltuvilla tietosuojasignaaleilla, ja käyttäjätunnisteet (kuten google_user_id, hosted_match_data, mahdolliset laitteiden mainostunnukset ja session_id) poistetaan personoimattomien mainosten hintatarjouspyynnöistä. Muut kohdistukseen tai kelpaamattoman liikenteen tunnistamiseen käytettävät signaalit (kuten user_agent ja lyhennetty IP-osoite) lähetetään edelleen. Lue lisää personoimattomista hintatarjouspyynnöistä.

Poikkeukset

• Jos mainospyyntö on tagattu lapsille kohdistetuksi, sitä ei voida lähettää kolmantena osapuolena toimiville reaaliaikaisten hintatarjousten tekijöille. Esimerkki: Mainospyynnöt, jotka on merkitty childDirectedTreatment- tai underAgeOfConsent-tagilla.
  • Kolmannen osapuolen SDK:n keräämiä signaaleja ei lähetetä reaaliaikaisten hintatarjousten tekijöille personoimattomista mainospyynnöistä.